728 x 90

سوريه,

قتل‌عام ۹۶نفر در شهر الحواله استان حمص سوریه

-

کشتار در سوریه
کشتار در سوریه
هیأت عمومی انقلاب سوریه اعلام کرد: نیروهای بشار اسد صبح روز شنبه در یک کشتار فجیع دیگر در شهر الحوله در استان حمص 96تن را که شمار زیادی زن و کودک در میان آنها هستند، به قتل رساند. این کشتار بر اثر گلوله‌باران و سپس هجوم جنایتکاران لباس‌شخصی موسوم به شبیّحه صورت گرفت.
بر اساس همین گزارش شمار شهروندان سوریه که طی روز جمعه تا صبح شنبه جان بر اثر آتش نیروهای بشار اسد از دست داده‌اند به بیش از 125تن رسیده است.

فیلمهایی که مبارزان سوریه نیمه‌شب گذشته روی اینترنت گذاشته‌اند نشان می‌دهد که مردم با شنیدن خبر کشتار در الحوله شبانه به خیابانها ریختند و خشم خود را در شعارهای مرگ بر حکومت بشار اسد ابراز کردند. تظاهرات شبانه در دهها شهر از جمله در محله‌های القابون، المزّه در مرکز دمشق و شهرهای یبرود، تلبیسه، القصیر، حمص، المعّرت النعمان و اریحا در ادلب، سویدا، درعا البلد و دیرالزور جریان داشت.

برهان غلیون، رئیس شورای ملی سوریه گفت کشتار الحوله بیانگر سیاست برنامه‌ریزی شده رژیم بشار اسد به‌منظور درهم شکستن اراده مردم و به تسلیم کشیدن آنها است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c2096b92-1f06-4078-b1b4-649bfe4de734"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات