728 x 90

خروج از ليست تروريستي,

ژنرال دیوید فیلیپس: مجاهدین خلق معتقد به آزادی و دموکراسی و مساوات زن و مرد هستند

-

ژنرال دیوید فیلیپس
ژنرال دیوید فیلیپس
ژنرال دیوید فیلیپس فرمانده ارشد نیروهای حفاظت اشرف  ۲۰۰۴ ـ ۲۰۰۵

مصاحبه با رادیو سی.ان.ان
مجاهدین خلق معتقد به آزادی و دموکراسی و مساوات زن و مرد هستند
رژیم ایران به دروغ و تبلیغات علیه سازمان مجاهدین خلق متوسل می‌شود
رژیم ایران از مجاهدین می‌ترسد زیرا پتانسیل تغییر این رژیم را دارند


ژنرال دیوید فیلیپس در مصاحبه‌یی اختصاصی با رادیو سی ان ان، در مورد مأموریتش در عراق و از جمله دوران فرماندهی او بر نیروهای آمریکایی حفاظت از اشرف، توضیحاتی ارائه داد و از جمله گفت:
اینها یک جنبش مقاومت مخالف رژیم حاکم بر ایران هستند و در عراق به‌خاطر نزدیکی این کشور به ایران مستقر بوده‌اند. آنها در لیست وزارت‌خارجه آمریکا قرار دارند و این لیست‌گذاری پایه‌اش بر اساس مماشات با رژیم حاکم بر ایران بود تا بتوانیم با این رژیم ارتباطات برقرار کنیم. و حالا می‌بینیم که این کار چقدر پیش رفته است.

شما بازنشسته هستید ولی باز هم درگیر این موضوع هستید تا آن را به اطلاع همه برسانید؟
بله بعد از 32سال که بازنشسته شدم الآن وقت بیشتری دارم که یک کار ناتمام را به انتها برسانم، چونکه ما به بیش از 3هزار ایرانی قول دادیم و گفتیم شما سلاح خود را تحویل دهید و ما شما را حفاظت می‌کنیم. ما کسی بودیم که این را مکتوب و اعلام کردیم.
ولی متأسفانه در سال ۲۰۰۹ ما واگذار کردیم و رفتیم ولی تا به‌حال نزدیک به 50نفر از آنها توسط نیروهای عراقی کشته و نزدیک به ۱۰۰۰نفر زخمی شده‌اند. هفته قبل نیروهای عراقی به آنها حمله‌ور شدند و 27نفر را زخمی کردند.
من مدت یک‌سال با مجاهدین خلق، کار کردم، آنها نیروهای آزادیبخش هستند که تغییر رژیم را در ایران می‌خواهند، آنها نه تنها در عراق بلکه در سراسر دنیا هستند. عراق محل نظامی آنها بود. ما سلاح شان را گرفتیم ولی آنها هنوز در آنجا هستند. ما به آنها قول حفاظت دادیم ولی آنها را به عراقیها تحویل دادیم.

آیا آنها را آدم خوبی می‌دانید و یا یک گروه سکت هستند؟
مطمئناً آنها آدمهای خوبی هستند، آنها غیرقابل مقایسه با رژیم هستند. آنها گروهی هستند که مثل ما به آزادی و دموکراسی اعتقاد دارند و یک چیزی که بسیار مهم است و در آن نقطه از جهان کمتر می‌بینید اعتقاد آنها به مساوات زن و مرد است. مسأله جالب این است که آنها زنهایی دارند که در بالاترین سطح ممکن در فرماندهی قرار دارند، آنها نه تنها 50 درصد از انرژی‌شان بلکه 100 درصد از انرژی اشان استفاده می‌شود، آنها نه تنها حذف نمی‌شوند، بلکه آنها مسئولیت کارها را برعهده می‌گیرند.

آیا آنها مسلمان هستند و این درست است؟
اکثریت آنها ولی نه 100درصدشان، آنها جزیی از ایرانیهایی هستند که مذاهب مختلفی دارند ولی اکثریت آنها مسلمان هستند. ولی آنها خیلی از مظاهری که کشورهای آزادیخواه دارند را نمایندگی می‌کنند، آزادی، انتخابات، که من خودم در انتخابات کامل آنها در عراق شرکت کردم

آیا می‌توانید در مورد مجاهدین خلق و این‌که باید از لیست خارج شوند توضیحاتی بدهی؟
سابقه به دهه 90 برمی‌گردد که آنها را در لیست سازمانهای خارجی قرار دادند ما تک‌تک آنها را با اف.بی.آی و سازمانهای مختلف بین‌المللی چک کردیم. و هیچ مورد جنایی در مورد هیچ‌کدام از۳۴۰۰نفر آنها پیدا نکردیم. آنها معتقد به دموکراسی و آزادی هستند و هرگونه کار تروریستی را نفی کردند و اینرا در عمل نشان داده‌اند.
ژنرال فیلیپس درباره تبلیغات رژیم آخوندی علیه مجاهدین و تعهد خودش برای دفاع از مجاهدان اشرف به رادیو سی.ان.ان گفت:
میزان زیادی تبلیغات توسط رژیم ایران علیه اینها وجود دارد. آنها (رژیم ایران) از مجاهدین خلق می‌ترسند. آنها از این سازمان می‌ترسند چونکه یک تشکیلات منسجم و سازماندهی شده برای سرنگونی رژیم ایران و پتانسیل تغییر را دارند. بنابراین رژیم از هر وسیله و تبلیغات و دروغ علیه اینها استفاده می‌کند.
برای من مهم است به ۳۴۰۰نفری که به آنها قول داده‌ایم، عمل کنیم. من آنها را از نزدیک می‌شناسم، خانواده آنها را می‌شناسم، می‌دانم که از کجا آمده‌اند، با آنها غذا خورده‌ام. آنها انسان هستند. من معتقدم وقتی که از طرف دولتمان به آنها قول دادیم و آنها را به‌عنوان افراد حفاظت‌شده محسوب کردیم، باید به قولمان عمل کنیم.
لویی فری رئیس سابق اف.بی.آی و وزیر دادگستری سابق قاضی موکیزی و من داوطلب شدیم که به‌عنوان شاهد برویم و مطمئن شویم که این افراد صدمه‌ای نخواهند دید. عراقیها این درخواست را رد کردند، من سالهای زیادی را صرف آوردن دموکراسی به آنجا کردم ولی حالا آنها رفتن مرا به آن کشور رد می‌کنند.

سوال: حالا بگویید که چطور می‌توانیم به آنها کمک کنیم؟
جواب: با نمایندگانتان در کنگره تماس بگیرید، البته آنها حمایت کنگره و سنا را برای خروج از لیست دارند. شما به نماینده‌های خود بنویسید و به وزارت‌خارجه بگویید که آنها را از لیست خارج کنند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/8b091db0-74f3-4b3c-813a-e32f488e90d2"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات