728 x 90

ليبرتي,

برایان بینلی - به صدور تروریسم توسط رژیم ایران پایان دهید - از اپوزیسیون ایران حمایت کنید

-

 برایان بینلی
برایان بینلی
برایان بینلی نماینده پارلمان انگلستان:
هافینگتون پست -11آوریل ۲۰۱۲
به‌دنبال کنفرانس سوریه در روز اول آوریل در استانبول، وزیر خارجه آمریکا کلینتون گفت:
«در ارتباط با نقشی که رژیم ایران در داخل سوریه بازی می‌کند، باید بگویم این نقش بسیار آزاردهنده است و باید تأکید کنم که وقتی به منطقه مسافرت می‌کنم، کشورها سه نوع نگرانی در رابطه با رژیم ایران دارند. اولین نگرانی دنبال کردن تسلیحات اتمی است که بسیار بی‌ثبات کننده با پیامدهای غیرقابل‌تصور خواهد بود و عکس‌العملهای بسیاری را از جانب کشورهایی که احساس تهدید می‌کنند برمی‌انگیزد.
موضوع دوم، دخالت رژیم ایران در امور داخلی همسایگانش و به‌خصوص نقشی است که رژیم ایران دارد در داخل سوریه بازی می‌کند که نمونه‌ای از این نگرانیهاست.
موضوع سوم، صدور تروریسم است. در طول 6 الی 8ماه گذشته ما شاهد توطئه‌های مخرب رژیم ایران از تایلند تا هندوستان، از گرجستان تا مکزیک و بسیاری نقاط دیگر جهان بوده‌ایم. این یک حکومت تروریستی است، نه یک گروه تروریستی... مردم ایران حق دارند در شرایط بهتری زندگی کنند به جای این‌که تحت سلطه رژیمی باشند که صادر‌کننده تروریسم است».

هیلاری کلینتون خیلی خوب گفته است. به‌نظر می‌رسد که تغییر رژیم بهترین کاری است که می‌شود انجام داد. اما هم‌چنانکه شهردار رودی جولیانی در سخنان خود از سرنگونی رژیم تهران حمایت به‌عمل آورد، خاطرنشان کرد که منظور او حمایت از مقاومت و مردم ایران است.
در همین رابطه جنبشی قوی برای خارج ساختن نام مجاهدین خلق از لیست آمریکا در جریان است که بالاترین رده مقامات آمریکا از آن حمایت می‌کنند تا این جنبش مقاومت بتواند راه خود را به سوی تحقق یک ایران دموکراتیک باز کند.
این جنبشی است که همان پیام بهار عرب را برای ایران به همراه دارد. دادگاه عالی انگلستان برچسب زدن به این جنبش را ”غیر عقلانی“ خواند. در مورد لیست‌گذاری مجاهدین در آمریکا در سال ۱۹۹۷ لوئیس فری رئیس وقت اف.بی.آی می‌گوید این نامگذاری صرفاً به‌خاطر ”مماشات و دلجویی“ از رژیم ایران صورت گرفت که یک سیاست کاملاً شکست خورده است.
ژنرال دیوید فیلیپس همراه با چند تن دیگر از فرماندهان نظامی ایالات متحده که خود مسئولیت حفاظت کمپ اشرف را به‌عهده
داشته‌اند، به کازار خارج ساختن نام سازمان مجاهدین خلق از لیست آمریکا پیوسته‌اند.

در آنسوی اقیانوس اطلس نیز دولت انگلستان نام مجاهدین را در سال ۲۰۰۸ از لیست سازمانهای ممنوعه خارج کرد و یک سال بعد شورای وزیران اتحادیه اروپا نام آنها را از لیست اتحادیه اروپا حذف کرد.
تنها طرفی که از لیست‌گذاری مجاهدین خلق در آمریکا منفعت می‌برد ملاهای حاکم بر ایران هستند. رژیمی که رفتاری وحشیانه و قساوت‌بار در طی سه دهه با مجاهدین خلق رفتار کرده است.
چرا که آنها را تهدیدی برای موجودیت نظام ستمگر خود می‌بینند.
اکنون زمان آن فرا رسیده که این زنجیرها را پاره کنیم و امکان تحقق یک چشم‌انداز جدید سیاسی برای تغییر رژیم در داخل ایران را فراهم کنیم.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/0988c110-460d-46fe-80a2-7d1f19a25caa"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات