728 x 90

اتمي رژيم,احتمال حمله نظامي,

ژنرال: نیروی هوایی آمریکا در صورتی‌که دیپلوماسی با ایران شکست بخورد آماده است

-

تصویر ماهواره ای از سایت فردو
تصویر ماهواره ای از سایت فردو
خبرگزاری فرانسه، 29فوریه، ۲۰۱۲ - واشینگتن:
- فرمانده نیروی هوایی آمریکا روز چهارشنبه گفت در صورتی‌که اقدامی نظامی احتمالی علیه ایران [ضروری] باشد ایالات متحده بمبهایی قدرتمند را آماده دارد و تلاشها در جریان است تا این قدرت آتش را تقویت کند. ژنرال نورتون شوارتز (norton schwartz) رئیس ستاد نیروی هوایی از گفتن این‌که آیا سلاحهای آمریکا شامل بمبهای نافذ 30هزار پوندی (ام.او.پی) به سایتهای اتمی ایران پنهان در عمق زمین خواهد رسید یا خیر اکراه نشان داد. وقتی در مورد بمبهای ام.او.پی از شوارتز پرسیده شد وی گفت ما یک توانمندی عملیاتی داریم و شما نخواهید خواست که وقتی ما از آنها استفاده می‌کنیم در آنجا باشید.
وی به خبرنگاران امور دفاعی گفت ”ناگفته نماند که ما نمی‌توانیم به بهتر شدن آن ادامه بدهیم و داریم اینکار را می‌کنیم“. در میان صحبتها راجع به یک سایت اتمی که در میان یک کوهستان در نزدیکی قم ساخته شده و خارج از دسترس سلاحهای آمریکاست، لئون پانتا وزیر دفاع آمریکا به کم و کسریهای بمب غول‌پیکر ام.او.پی اذعان کرد و گفت پنتاگون در حال کار برای بهینه کردن این بمب است. شوارتز گفت جان کلام این است که ما توانی داریم اما دست روی دست نگذاشته‌ایم و به بهیهه کردن آن به مرور زمان ادامه می‌دهیم. وقتی در مورد اظهارات اخیر افسران ارشد بازنشسته پرسیده شد که برخی اهداف در ایران نسبت به نیروی هوایی آمریکا مصونیت دارند شوارتز گفت نیاز به گفتن ندارد که این حمله راجع به فیزیک است و هرچه عمیق‌تر بروید دشوارتر می‌شود. اما وی افزود که زرادخانه آمریکا یک توانمندی ناچیز نیست. جیمز کارترایت (cartwright) ژنرال بازنشسته و معاون مدیر ستاد مشترک سابق هفته گذشته اشاره کرد که یک سایت اتمی در ایران ممکن است در یک کارزار بمباران از بین نرود. کارترایت به‌نظر رسید به مجتمع فوردو اشاره دارد که در عمق یک کوهستان در نزدیکی شهر مذهبی قم واقع در 150کیلومتری جنوب تهران ساخته شده است. شوارتز همچنین از گفتن این‌که آیا قدرت هوایی آمریکا علیه برنامه اتمی ایران مؤثر خواهد بود یا خیر اکراه نشان داد. اما وی گفت پیآمد هرگونه حمله پیشگیرانه بسته به هدف این حمله دارد. وی گفت هدف چیست؟ این است که منهدم شود، (راه‌اندازی آن) به تأخیر افتد [یا] دچار پیچ و مشکل شود؟ یعنی باید دید هدف امنیت ملی چیست یعنی بحث فوری در مورد همه اینها کدام است؟ او افزود یک تمایل این است که همه ما خیلی سریع تاکتیکی فکر کنیم [و وارد مکانیزمها شویم] و نسبت به اتمی شدن تسلیحات و چیزهایی از این قبیل نگران شویم. اظهارات به‌دقت حساب‌شده‌ این ژنرال با دیدار این هفته اهود باراک وزیر دفاع اسراییل از واشینگتن مصادف می‌باشد و این هم در حالیست که شایعات یک حمله بالقوه اسراییل علیه برنامه اتمی ایران باز قوت گرفته است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/fa610b44-5a1d-4e0b-b8de-ec49bc4ae8d9"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات