728 x 90

-

۲۱مرداد ۱۳۸۸: کنفرانس مطبوعاتی حقوقدانان برجسته آلمانی و وکلای اشرف، نمایندگان مجالس فدرال و ایالتی و اعتصاب‌غذاکنندگان در برلین

-

 -
-
روز دوشنبه 19مرداد، یک کنفرانس مطبوعاتی با شرکت بیش از10‌پارلمانتر آلمانی، وکلای برجسته و شخصیتهای حقوق‌بشری، با حضور تعدادی از اعتصاب‌غذاکنندگان، در برلین، پایتخت آلمان، برگزار شد.
در این کنفرانس مطبوعاتی، آقای واین گارتنر و خانم دکتر گابریله هیلر، نمایندگان پارلمان برلین؛ آقای فرانک‌هامر، نماینده پارلمان براندنبورگ؛ خانم هولتس هوتر، رئیس کمیته دوستی ایران آزاد؛ به نمایندگی از دهها پارلمانتر فدرال المانی؛ خانم گوزه یاکوب رولف، رئیس سندیکای مددکاران اجتماعی آلمان و دبیر کمیته دوستی؛ آقای برند هویزلر، معاون کانون وکلای برلین و وکیل ساکنان اشرف؛ آقای سیمرمن، مسؤل دفتر حقوق‌بشر و حقوق اقلیتها در برلین؛ آقای کوهلر، وکیل ساکنان اشرف و وکیل اعتصاب‌غذاکنندگان برلین؛ آقای ویلکنز، استاد دانشگاه و کشیش، و رؤسا و معاونین چند انجمن حقوق‌بشری شرکت داشتند.
کریستین سیمرمن گفت: در حال حاضر 36‌گروگان در زندان هستند، در حالی‌که به‌شدت زخمی هستند و در اعتصاب غذا به‌سر می‌برند. آنها باید سریعاً آزاد شوند. دولت آلمان از موضع انسانی مسئولیت دارد و باید به مسئولیت خود عمل کند.
وی ضمن شرح حمله‌های وحشیانه پلیس و ارتش مالکی که به دستور رژیم آخوندها دست به این عمل جنایتکارانه زدند، اسناد و مدارک موجود را به خبرنگاران نشان داد.
 


پس از نمایش فیلم کوتاهی از حمله به اشرف، دکتر نادر تسلیمی، سخنگوی اعتصاب غذاکنندگان گفت:
دولت کنونی عراق، به‌دلیل ارتکاب به جنایت علیه بشریت، صلاحیت حفاظت از ساکنان اشرف را ندارد. حضور نیروهای عراقی در داخل اشرف، پتانسیل فاجعه را زنده نگاه می‌دارد. و ما نگران آن هستیم. لذا ما اعضای خانواده‌ها و جوامع ایرانیان مقیم آلمان، از روز چهارشنبه 7مرداد، وارد اعتصاب غذا شدیم. این اعتصاب غذا فریادی برای کمک است. فریادی برای همبستگی با آنهاست که در شهر اشرف کشتار شدند. لذا:
- ما تا رسیدن به خواسته‌هایمان به اعتصاب‌غذای خود ادامه می‌دهیم.
ـ دولت آلمان باید از هر طریق ممکن در رابطه با آزادی 36 ربوده شده اقدام نماید.
ـ دولت آلمان باید سکوت خود را بشکند و این جنایت علیه بشریت را محکوم نماید.
ـ صدها ایرانی در اشرف هستند که دارای موقعیت پناهندگی آلمانی هستند. آلمان باید برای حفاظت آنها تلاش کند.
ـ بسیاری از ما تابعیت آلمانی داریم و اعضای خانواده ما در اشرف هستند. ما از دولت می‌خواهیم که برای حفاظت آنها تلاش کند.
ـ پلیس عراق که برای کشتار بیشتر به اشرف وارد شده باید فوراً آن‌جا را ترک کند.
ـ دولت آلمان باید فشار بیاورد که یک هیأت بیطرف، از سازمان ملل و صلیب‌سرخ، از اشرف، دیدن و حول این جنایات تحقیق کند.
ـ تمامی عاملان و آمران این کشتار باید به‌جرم جنایت علیه بشریت، در مقابل دادگاه بین‌المللی قرار گیرند.
 



واین گارتنر، پارلمانتر از ایالت برلین، حمایت کامل خود را از اعتصاب‌غذا‌کنندگان اعلام کرد. وی تأکید کرد، حفاظت ساکنان اشرف باید تأمین شود.
 


برند هویزلر، یکی از وکلای برجسته آلمان، طی سخنانی گفت: از قبل هم عراقیها به‌وضوح گفته بودند و ما هم می‌دانستیم که می‌خواهند ساکنان اشرف را از بین ببرند. آمریکا به‌عنوان نیروی اشغالگر مسئولیت دارد ولی چشمش را بسته است. من در اشرف موکل دارم و تلاشهای زیادی کردم که به اشرف بروم ولی موفق نشدم، زیرا دولت عراق به من ویزا نداد.
وی گفت:
من به‌عنوان یک آلمانی خجالت می‌کشم که هنوز ترتیب اثری داده نشده است، این یک ننگ است و باید هرچه سریع‌تر حفاظت اشرف تأمین شود.
 


گوزه یاکوب رولف، رئیس سندیکای مددکاران اجتماعی آلمان گفت:
من بارها درخواست ویزا برای رفتن به اشرف کردم، ولی هر بار جواب منفی داده شد. ما در مقاطع مختلف روی اشرف تأکید داشتیم و فعالیتهای مختلف کرده‌ایم. الآن باز هم دنبال ویزا و امکان رفتن به اشرف هستیم…
 


خانم اینگرید هولتس هوتر رئیس کمیته همبستگی برای ایران آزاد متشکل از دهها پارلمانتر فدرال و دهها شخصیت حقوق‌بشری گفت:
 وقتی می‌بینیم که در اشرف با دست خالی اینگونه مقاومت می‌کنند، این خودش یک پیام صلح است. گفته شده بود که پلیس‌ها هم زخمی شده‌اند، من می‌پرسم توسط چی و چگونه؟ با دستان خالی؟ با شعار که نمی‌توان کسی را زخمی کرد… آمریکائیها در اشرف همه وسایل دفاعی‌شان را ازشان گرفتند و متقابلاً به آنها تضمین حفاظت دادند و در این رابطه تعهدها و معاهدات کتبی امضا کردند ولی الآن می‌بینیم که رها کردند… . ما در آلمان مالیات می‌دهیم که توسط اقدامات در عراق دموکراسی حاکم شود اما در این فیلمها آنطورکه دیده می‌شود پول مالیات‌دهندگانمان صرف چه چیزی می‌شود، که جنایت انجام گردد… ما به‌دلیل تاریخی که پشت سرمان داریم موظفیم و مسئولیت داریم که به دیگرانی که نیازمند هستند کمک کنیم. ای خواهرها و برادرانم در اشرف، من پشت شما هستم و هرکاری که لازم باشد مثل همیشه و بیشتر از همیشه برایتان می‌کنم.
 


خانم دکتر گابریله هیلر، نماینده پارلمان برلین از حزب چپ گفت:
در اشرف هزار زن وجود دارد که نیروهای عراقی در حمله خونینشان هیچ توجهی به آنها نکرده‌اند، بسیاری زخمی شده‌اند و سه نفرشان وضعیت وخیم دارند، یکی از خانمها پایش تیر خورده در حالی‌که در همه کنوانسیونها زنان به‌طور ویژه مورد حمایت و توجه قراردارند، این زنان در مقاومت علیه بنیادگرایی در ایران هستند و در مقاومت، نقش‌های کلیدی دارند. حتی در اعتصاب‌غذای موجود این را به‌خوبی می‌بینیم که زنان نقش پیشرو دارند. دولت آلمان باید تلاش کند که به‌طور ویژه زنان در اشرف حفاظت شوند و سازمان ملل و صلیب‌سرخ باید هیئـتهایی را برای بررسی وضعیت زنان در آن‌جا اعزام کند.
 

 
در این کنفرانس مطبوعاتی، رسانه‌های بین‌المللی از جمله رویتر، خبرگزاری EPD، خبرگزاری UPI و، تاگس اشپیگل شرکت داشتند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/ec019d26-dd17-45af-b0a8-36e1ea55306c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات