728 x 90

قيام هاي خاورميانه,سوريه,

برهان غلیون، کشتار در شهر بابا عمرو را نسل‌کشی توصیف کرد

-

برهان غلیون رییس شورای ملی سوریه
برهان غلیون رییس شورای ملی سوریه
رویتر: درحالی‌که ناظران جامعه عرب در سوریه حضور دارند، روز دوشنبه ۲۷تن از قیام‌کنندگان به دست دژخیمان بشار اسد جان باختند.
هیأت ناظران جامعه عرب در اولین موضع‌گیریها پس از بررسی وضعیت در سوریه، کشتار مردم را قتل‌عام وحشتناک خواند.
مستشار محجوب یکی از اعضای هیأت عربی گفت رژیم سوریه انتقام وحشتناکی از مردمش می‌گیرد.
وی هم‌چنین گفت شهر باباعمرو در استان حمص زیر توپ‌باران تانکها قرار دارد.
اکثر قربانیان در شهر حمص جان خود را از دست دادند.
قیام‌کنندگان با شعار مرگ بر بشار خواستار سرنگونی رژیم سوریه شدند.
تظاهرکنندگان در استان ادلب درحالی‌که شعار سرنگونی رژیم اسد را سر می‌دادند، با در دست داشتن نوشته‌هایی خطاب به ناظران گفتند: ما در خون تنفس می‌کنیم، ما غرق در خون هستیم.
در سایر شهرها و مناطق سوریه نیز تظاهرات هم‌چنان ادامه دارد، در القصیر استان حمص، قیام‌کنندگان مراسم تشییع یکی از جان باخته‌گان را به تظاهرات علیه دیکتاتور سوریه تبدیل کردند.
در شهر تفتناز استان ادلب نیز مردم بپاخاسته این شهر بر سرنگونی دیکتاتور سوریه پای فشردند.
برهان غلیون رئیس شورای ملی سوریه در گفتگو با تلویزیون العربیه اعلام کرد رژیم اسد هیچ‌گونه امکانی در اختیار ناظران اتحادیه عرب برای رفتن به استان حمص قرار نمی‌دهد.
غلیون، کشتار در شهر بابا عمرو را نسل‌کشی توصیف کرد و گفت: فردا دیر است ناظران باید امروز به سمت این شهر حرکت کنند.
رئیس شورای ملی سوریه افزود پیکر قربانیان حمص در مساجد نگهداری می‌شوند و مردم به‌دلیل گلوله‌باران این شهر توسط ارتش اسد نمی‌توانند عزیزان خود را دفن کنند
وی بار دیگر از سران کشورهای عربی خواست مانع قتل‌عام مردم این شهر شوند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e6cd5513-c20c-480b-985c-f0bacd209d99"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات