728 x 90

قيام هاي خاورميانه,سوريه,

انقلاب سوریه، انقلابی است برای آزادی

-

تظاهرات مردم سوریه علیه بشار اسد- آرشیو
تظاهرات مردم سوریه علیه بشار اسد- آرشیو
سازمان ملل‌متحد می‌گوید وضعیت سوریه به سمت جنگ داخلی پیش می‌رود. اما اپوزیسیون سوریه می‌گوید آن‌چه در سوریه اتفاق می‌افتد نه جنگ داخلی بلکه یک انقلاب است. انقلابی برای آزادی:
فرح عتاسی، دبیرکل مؤسسه ملی زنان سوریه در واشنگتن می‌گوید: این، واقعاً غیرمنصفانه است که آن‌چه در سوریه اتفاق می‌افتد را به‌عنوان جنگ داخلی تجزیه و تحلیل و نامگذاری کنیم. ما درگیر یک جنگ مسلحانه نیستیم. صحنه این‌طور نیست که رژیم در مقابل گروههای مسلح قرار گرفته باشد. ما درگیر یک قیام در مقابل رژیمی هستیم که علیه شهروندان، تظاهر‌کنندگان و معترضان بی‌دفاع دست به جنایت می‌زند. من می‌پرسم، پس آن هزاران زندانی که هنوز در زندانهای بشار اسد هستند، چه شد؟ پس آن صدها نفری که زیر شکنجه در زندانهای بشار اسد زیر دست نیروهای امنیتی کشته شدند، چه شد؟ آن‌چه در سوریه دارد اتفاق می‌افتد، یک انقلاب است، مانند همه انقلابهای دیگر که در مصر، تونس و لیبی رخ داد. لذا منصفانه نیست آن‌چه در سوریه اتفاق می‌افتد را جنگ داخلی بنامیم یا بگوییم که رژیم درگیر یک جنگ با گروههای مسلح است. اگر کسانی هستند که سلاح به‌دست گرفته‌اند، همان افسران و سربازانی هستند که نخواستند از دستورات فرماندهانشان برای کشتن مردم بی‌گناه و بی‌دفاع اطاعت کنند و از این ارتش جدا شدند. آنها مهاجم نیستند، بلکه از مردم و خودشان دفاع می‌کنند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/b1b41030-15be-46c2-a2ac-0d8c2a820b62"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات