728 x 90

گردهمایی جهانی ایران آزاد؛ سخنرانی اددو توئن، رانجانا کماری، سوزانا مدینا، اوریولا پامپوری، کلویس بالیو، و نامیک کوپلیکو

اددو توئن - رانجانا کماری - سوزانا مدینا - اوریولا پامپوری - کلویس بالیو - نامیک کوپلیکو
اددو توئن - رانجانا کماری - سوزانا مدینا - اوریولا پامپوری - کلویس بالیو - نامیک کوپلیکو

سخنرانی دو تن از شخصیتهای مبارز برای حقوق زنان، قاضی دادگاه عالی آرژانتین و سه تن از شخصیتهای سیاسی آلبانی

 

 

اددو توئن بنیانگذار فوروم زنان برای اقتصاد و جامعه

انتخابات اخیر ایران بدترین عواقب را می‌تواند در پیش داشته باشد، چون همین فرد بدترین وقایع را در گذشته خلق کرده است. چگونه حکومتی که دختران جوان، زنان و زنان باردار را به‌قتل رسانده می‌تواند امروز در برابر چشمان جهانی که واکنشی ندارد، رئیس‌جمهوری را انتخاب کند که حقوق‌بشر را پایمال می‌کند؟

وقتی می‌دانیم که بشریت شامل ۵۰درصد زنان و ۵۰درصد مردان می‌شود، چگونه کسانی که می‌خواهند این نیمه زنانه را کنار بزنند می‌توانند کشوری را رهبری کنند؟

بلحاظ علمی ثابت شده که زنان کمتر از مردان تمایل به جنگ و خشونت دارند و خواهان برقراری جهانی در صلح و آرامش با همکاری مردان هستند. زنان خواهان یک زندگی عادی می‌باشند. آنها می‌خواهند زندگی، زندگی خودشان و کشورشان را تبدیل کنند به نه یک صحنه جنگ، بلکه به صحنه زندگی مملو از عدالت همراه با روابط عادی با دیگران.

جنایتهای گذشته و جنایتهایی که هنوز هم از آن می‌ترسیم نمی‌توانند چنین روابط عادی‌ای را که هم زنان هم اکثریت مردان آرزوی آنرا دارند، ایجاد کنند. باید در برابر چنین وضعیتی که جهان شاهد آن است شدیداً اعتراض کرد. نمی‌توانیم به این دلیل که این وقایع در نزدیکی ما رخ نمی‌دهند، به آن بی‌اعتنا باشیم.

. زنان ایرانی شجاع و باهوش هستند. مثل همه زنان جهان، آنها خواهان کار کردن و زندگی در یک شرایط عادی هستند.

در قیام ۹۸ آنها این شجاعت را داشتند که در برابر دادگستری تجمع کنند و از مقامات حساب بخواهند. آنها با شجاعت پستهایی را در شبکه‌های اجتماعی می‌گذارند. چه کسی می‌تواند به خود اجازه دهد که اینچنین آنها را آزار بدهد؟ آنها را از زندگی، صحبت، خنده، بچه‌دار شدن، داشتن شغل دلخواه و کمک به ثبات کشورشان و هم‌چنین ثبات جهان منع کند؟

وقت آن رسیده که واکنش داشته باشیم. ما شهروندان این جهان، ما زنان این جهان باید خانم رجوی را در مبارزه‌اش همراهی کنیم. نمی‌توانیم چشمانمان را ببندیم، حق نداریم بی‌اعتنا باشیم.

 

رانجانا کماری – مبارز حقوق زنان – هند

خانم رجوی عزیز، دوستان عزیز. ما امروز اینجا هستیم تا به‌اجلاس جهانی ایران آزاد۲۰۲۱ بپیوندیم و حمایت خود را از مردم ایران و جنبش مقاومت شما ابراز کنیم.

این رویداد، زمانی رخ می‌دهد که آخوندها رئیس‌جمهور جدیدی را انتصاب کرده‌اند. ابراهیم رئیسی عضو هیأت مرگ بود که هزاران زندانی سیاسی را در سال۶۷ به‌پای چوبه‌های دار فرستاد. ولی امروز من می‌خواهم طرف مقابل این استبداد را به‌شما بگویم که همانا مقاومت شکوفای اپوزیسیون ایران و قدرت زنانی است که پایداری کردند و پرچم آزادی را در سراسر ایران و در کنار رهبر شجاعشان برافراشته نگاه داشتند. به‌چنین رهبری درود می‌فرستم.

برنامهٔ ۱۰ماده‌ای مریم رجوی درباره آزادی‌های زنان و برابری، همان ایران فردا است که من به‌طور کامل از آن حمایت می‌کنم. این برنامه‌یی است علیه ۴۰سال قوانین زن‌ستیزانه که در ایران حاکم بوده است. این برنامه شامل احترام به‌آزادی‌ها و حقوق بنیادین، برابری در مقابل قانون، شرکت برابر در رهبری سیاسی و حوزه اقتصادی، از بین‌بردن خشونت (علیه زنان) و لغو قوانین شریعت آخوندی است.

خانم رجوی یک‌بار در یکی از کنفرانس‌های زنان اشاره‌یی کردند که به‌خوبی به‌یاد دارم و آن این‌که تجربه جنبش مقاومت ایران روشن ساخته که شکست‌دادن طلسم نابرابری غیرممکن است، مگر با جهشی رو به‌جلو، به‌این معنی که زنان ذی‌صلاح بایستی مسؤلیت‌های رهبری را بدون ذره‌یی نگرانی برعهده گیرند. هژمونی زنان در مقاومت ایران، به‌عنوان یک الگوی ساختارشکن برای تغییر است که راه را برای مسؤلیت‌پذیری زنان در همهٔ زمینه‌ها هموار کرد.

در نتیجه، آنها موفق شدند ارزش‌های والایی را کسب کنند و بر یک فرهنگ عقب‌مانده و ارتجاعی فائق بیایند. به‌جای ناامید شدن، آنها یاد گرفتند که برای باز کردن مسیر پیروزی کمک‌کار و از خود گذشته باشند.

در این مسیر، زنان مقاومت توانمندی شگفتی برای ایثار کسب کرده‌اند. به‌همین دلیل، آنها موفق شده‌اند امور کمپ اشرف را که من شخصاً از آن دیدار کرده‌ام، مدیریت کنند. من به‌ساکنان اشرف درود می‌فرستم که درگیر سخت‌ترین نبردها هستند و امروز آنها همهٔ موانع پیش روی خود را در مسیر رسیدن به‌یک ایران آزاد از میان بر می‌دارند.

وقتی شما زن‌ستیزی آخوندها را هدف قرار می‌دهید، قلب ایدئولوژی آنها را نشانه رفته‌اید. به‌این دلیل مهم است که از خانم رجوی و زنان ایران حمایت کنیم. ولی هیچ‌چیز مانع ارادهٔ یک ملت برای ایجاد تغییر نخواهد شد. پس بار دیگر، شانه به‌شانهٔ زنان کانون‌های شورشی در ایران و با خانم رجوی، تکرار می‌کنم: حاضر، حاضر، حاضر.

 

سوزانا مدینا - قاضی دادگاه عالی آرژانتین

وضعیت عمومی حقوق‌بشر در ایران، از جمله حقوق و آزادی‌های زنان، یکی از نگرانی‌های بزرگ جامعهٔ جهانی است.

بحران اقتصادی، پاندمی ایجاد شده توسط ویروس کرونا، مکانیسم‌های ضعیف عدالت و کمبود یا عدم پاسخگویی، منجر به‌مصونیت از مجازات، تداوم نقض‌های موجود و افزایش تهدید نقض حقوق‌بشر برای همه، به‌ویژه برای زنان، خواهد شد.

نبود سازوکار مطابق قوانین بین‌المللی برای پاسخگویی و جبران خسارات وارده در زمینهٔ اعتراضات نوامبر۲۰۱۹ (آبان۹۸)، نمونهٔ بارزی است و موضوع نگرانی است.

معترضان، مدافعان حقوق‌بشر، وکلا و مبارزان جامعهٔ مدنی هم‌چنان مورد ارعاب، تهدید و تعقیب قرار می‌گیرند؛ با بازداشت‌های خودسرانه و به‌طور خاص با یک روند قضایی کاملاً غیر روشن و غیرشفاف.

بسیاری از این قربانیان زنانی هستند که بدون در نظر گرفتن حقوق آنها مورد تهدید، زندان، شکنجه، تعرض و مجازات اعدام قرار گرفته‌اند، آن‌هم فقط به‌دلیل تظاهرات به‌نفع حقوق‌بشر و دفاع از حقوق زنان دیگر و شهروندانی که از قوانین زن‌ستیزانه (رژیم) امتناع می‌ورزند.

نقض سیستماتیک این حقوق توسط حکومت، جرایمی است که عزت و آزادی را تحت تأثیر قرار می‌دهد. اینها جنایاتی علیه بشریت هستند و ما به‌عنوان حقوقدانها وظیفه داریم که در برابر جامعهٔ بین‌المللی آن‌را تقبیح کنیم و به‌ساختن یک ایران آزاد، برابری‌طلب، دمکراتیک، غیرکلیشه‌یی، ضدتبعیض جنسی و مبتنی بر احترام به‌حقوق‌بشر برای همه، به‌ویژه حقوق زنان کمک کنیم.

شما از همبستگی من برخوردار هستید و امیدوارم که به‌زودی هم‌دیگر را ببینیم. بسیار ممنونم از این‌که مرا دعوت کردید که در این کنفرانس بین‌المللی شرکت کنم.

 

اوریولا پامپوری- عضو هیأت‌رئیسهٔ حزب دمکراتیک آلبانی

حضار محترم،

افتخار می‌کنم در این گردهمایی شرکت دارم. من به‌سازمان مجاهدین خلق ایران و مقاومت ایران برای سازمان دادن چنین گردهمایی بزرگ و مهم برای پرداختن به‌نیاز به‌تغییر رژیم و برقراری دموکراسی در ایران تبریک می‌گویم.

تجربه شخصی ما در آلبانی این است که دیکتاتورها برای همیشه نمی‌مانند. ما خوشحال هستیم که می‌بینیم بادهای تغییر برای آزادی در ایران نیز می‌وزد.

فعالیت‌های سازمان مجاهدین برای سرنگونی رژیم در حال افزایش است. ما در نیمه راه ۲۰۲۱ هستیم. سالی که تغییرات اساسی در ایران رخ داده است. ما آگاهیم تا زمانی که ولی‌فقیه بر سرکار است که فقط با سرکوب داخلی و حمایت از تروریسم در خارج کشور قدرت را در دست دارد، جهان یک ایران آزاد را نخواهد دید؛ ایرانی که به‌بقیه جهان احترام بگذارد.

این رژیم که از تروریسم و ​​سرکوب حمایت می‌کند خطری برای کل جهان است. بنابراین ما در پارلمان آلبانی متحد هستیم تا از هدف شما و تلاشهای شما برای برقراری آزادی و دموکراسی در ایران، تحت رهبری عالی خانم رجوی پشتیبانی کنیم و این پشتیبانی را متوقف نخواهیم کرد. ما یک ایران آزاد می‌خواهیم. متشکرم

 

کلویس بالیو – نمایندهٔ پیشین پارلمان آلبانی

عصر به‌خیر، باعث افتخار و مسرت من است که امروز با شما هستم. مایلم از شما به‌خاطر این دعوت تشکر کنم. به‌برگزار کنندگان تبریک می‌گویم که چنین برنامهٔ باور نکردنی را برگزار کردند، با حضور بسیاری از شخصیت‌های مهم از سراسر جهان که از مبارزه برای دموکراسی در ایران حمایت می‌کنند. البته که آلبانی از این مبارزه حمایت می‌کند، چون خود ما در گذشته از رژیم‌های مستبد رنج برده‌ایم و ما خیلی خوب می‌فهمیم که مردم ایران چه می‌کشند و درد و رنج آنها را به‌خوبی درک می‌کنیم. رژیم ایران یک رژیم فاسد است، یک رژیم بی‌رحم و یک رژیم ترور است که حقوق و آزادی‌های مردم ایران را سرکوب می‌کند.

آلترناتیو خانم رجوی، آلترناتیوی است بر پایهٔ آزادی بیان، آلترناتیوی است بر پایهٔ ارزش‌های دموکراسی و ارزش‌های حقوق‌بشر که دقیقاً همان ارزش‌ها و حقوقی است که مردم ایران برای آن مبارزه می‌کنند. من قویاً معتقدم که به‌زودی زود ما شاهد یک ایران جدید خواهیم بود، ایران دموکراسی؛ چون امروز رژیم ضعیف‌تر از دیروز است و مردم ایران قوی‌تر از دیروز هستند.

مایلم بار دیگر به‌شما تبریک بگویم به‌خاطر کار شگفتی‌آور و بسیار الهام‌بخش شما و حمایت خود را از این مبارزه، یعنی مبارزه برای دموکراسی در ایران ابراز کنم. از شما متشکرم.

 

 

نامیک کوپلیکو نماینده پیشین پارلمان آلبانی

دوستان عزیز،

مایه خوشحالیم هست که فرصت پیدا کردم در این گردهمایی عظیم در حمایت از ایرانی آزاد بدون آخوندها و جلادان حاکم، صحبت کنم.

مهم است بدانید که ما از آلترناتیو این حکومت وحشی حمایت می‌کنیم و آنرا در کشورمان آلبانی پناه داده‌ایم.

مهمان‌نوازی آلبانی زبان‌زد همه جهان است و کسانی که از این کشور کوچک اما بسیار زیبا بازدید می‌کنند به آن گواهی می‌دهند.

با این‌حال ما نشان داده‌ایم که بیشتر تمایل به مهمان‌نوازی از کسانی مثل مجاهدین داریم که در حال مبارزه و فداکاری برای آزادی میهنشان هستند و آزادی خلقهای منطقه از این می‌گذرد.

ما قبل از هر چیز به‌خاطر الزامات اخلاقی‌مان از آنها پشتیبانی می‌کنیم و هم‌چنین به‌خاطر ارزش قائل شدن برای کنوانسیونهای بین‌المللی حقوق بشر.

به‌محض این‌که دستگاه امنیتی ما متوجه شد که اعضای مجاهدین در آلبانی هدف تروریستهای رژیم ایران هستند، دولت ما سفیر رژیم ایران و چهار دیپلمات دیگر آنرا اخراج کرد.

معتقدم که این عمل اخلاقی و انسانی باید الگوی همه کشورهای اتحادیه اروپا باشد به‌خصوص بعد از این‌که عدالت بلژیک یک دیپلمات رژیم ایران و همدستانش را محکوم کرد.

قاطعیت نشان دادن در اصول، شرافت و پیروزی حتمی بر شر را برایمان به ارمغان می‌آورد.

ما از سازمان مجاهدین خلق ایران و مردم ایران در مبارزه مشروعشان علیه حکومت سرکوبگر و فاسد حمایت می‌کنیم. ما از نمایش انتخابات ریاست‌جمهوری رژیم آخوندها ابراز انزجار می‌کنیم.

تحریم وسیع انتخابات توسط مردم ایران نشانگر خواست آنها برای تغییر رژیم و برقراری ایرانی آزاد و دمکراتیک، غیرهسته‌یی و بر پایه جدایی دین از دولت است، همان‌طور که خانم رجوی بر آن تأکید دارد.

ممنون.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/ac670156-e453-44de-b213-b92b250af30e"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات