بحران رژیم بر سر تصویب لوایح FATF همچنان ادامه دارد. کیهان خامنهای نوشت: «تصویب سی اف تی یعنی تیر خلاص به امنیت ملی».
بحران حکومت آخوندی پس از جلسه روز چهارشنبه ۱۴ آذرماه مجلس رژیم بر سر تصویب لوایح اف.ای.تی.اف و ارجاع آن به مجمع تشخیص مصلحت، همچنان ادامه دارد.
در حالیکه روز ۱۴ آذر در جلسه مجلس ارتجاع علی لاریجانی رئیس و پزشکیان نایب رئیس و اعضای باند روحانی برای تصویب کنوانسیون تأمین مالی تروریسم(CFT) به هر تلاشی دست زدند. کیهان خامنهای در تیتر اصلی خود نوشت: «تصویب سی اف تی یعنی تیر خلاص به امنیت ملی - نمایندگانی که منافع ملی و امنیت کشور برایشان اهمیت دارد،این گزارش را بخوانند. مجلس شورای اسلامی باید در نظر داشته باشد که اروپا منافع اقتصادی ایران را در این مدت تأمین نکرده و تعهدات خود را اجرا نکرده است. در این شرایط اعطای امتیازات جدید در قالب CFT، اقدام منطقی نخواهد بود».
کیهان خامنهای تأکید کرد: با توجه به خطراتی که تصویب این لایحه میتواند برای امنیت و اقتصاد کشور داشته باشد، بهترین اقدام، خارج کردن این لایحه از دستور است. پیوستن به کنوانسیون تأمین مالی تروریسم(CFT) میتواند منجر به اختلال در فعالیت گروههای(موردحمایت نظام در منطقه) و تضعیف آنان شود که نتیجهیی جز تنها ماندن ما در جنگل خطرناک منطقه نخواهد داشت.
خبرگزاری نیروی تروریستی قدس، تسنیم نیز هشدار داد: با تصویب لوایح مرتبط با FATF در مجلس و عدم اجراییشدن کانال ویژه مالی اروپا که منجر به قطع ارتباط بسیاری از بانکهای جمهوری اسلامی با سایر کشورها گردیده، ضررهای قابل توجهی نصیب اقتصاد کشور شده است.
یک رسانه دیگر حکومتی به بحران در درون رژیم بر سر تندادن به کنوانسیونهای مربوط به FATF اشاره کرد و نوشت: استراتژی خطرناکِ «هر اقدامی بهتر از بیتوافقی است» ادامه دارد و روحانی میگوید خوب یا بد باید FATF را بپذیریم. بهنظر میرسد غرب گرایان درصدد هستند تا مانند داستان برجام از خطوط قرمز نظام رد شده و تعهداتی را به نظام بار کنند که میتواند خودتحریمی و مشکلات امنیتی را به ما تحمیل کند.
بیشتر بخوانید
محمد صدر کارگزار رژیم: تصویب نشدن سی.اف.تی ممکن است مقدمات سقوط باشد
محمد صدر، معاون سابق جواد ظریف و عضو کنونی مجمع تشخیص مصلحت نظام، روز ۲۱آبان گفته بود: مخالفان این نکته را درک نمیکنند که تصویب نشدن سی.اف.تی ممکن است مقدمات سقوط جمهوری اسلامی را فراهم کند. زیرا فشار اقتصادی وحشتناکی به مردم وارد میشود که قابل مقایسه با جنگ نیست.
بهدنبال هشدارِ مشاورِ ارشدِ سابقِ وزیر خارجه رژیم، در مورد سقوط رژیم در صورت تصویب نشدن سی.اف.تی، پاسدار حسین شریعتمداری نماینده خامنهای در کیهان نوشت: «کسانی که اصرار بر تصویب سی.اف.تی دارند نظام را در مقابل دشمنان خلعسلاح میکنند.»
پاسدار حسین شریعتمداری در پاسخ نوشت: «از نگاه مدیران اف.ای.تی.اف، سپاه پاسداران، سپاه قدس، وزارت اطلاعات، وزارت دفاع، سازمان صدا و سیما و افرادی نظیر قاسم سلیمانی، نقدی، فریدون عباسی و غیره. مصداقِ تروریسم هستند و رابطه مالی نظام با این مراکز باید قطع شود و اموال این افراد توقیف و مصادره شود.»
در جلسه بررسی ایرادات شورای نگهبان ارتجاع به لایحه سی.اف.تی، در کمیسیون امنیت مجلس رژیم، یک عضو این کمیسیون اعلام کرد کارگر وهی برای بررسی بیشتر سی.اف.تی تشکیل شده است. شوشتری با اشاره به اختلافنظرهای فراوان در این جلسه گفت، بر روی شروطی که ممکن است مخالف مفاد کنوانسیون سی.اف.تی باشد، بحث شده است.
قبل از تشکیل این جلسه، کیهان خامنهای به اعضای این کمیسیون هشدار داد که با تصویب سی.اف.تی، با امنیت نظام بازی نکنند (چرا که) این لایحه، سیاهچالهای است که (نظام) را با مشکلات عدیده و جدی روبهرو خواهد کرد.
ابراهیمِ کارخانهیی رئیس کمیته اتمی سابق مجلس رژیم، درباره شکست برجام و بیفایدگی چشمدوختن به اروپا نوشت: زمان طلایی (نظام)، در مقابله با خروج آمریکا از برجام، دقیقاً همان زمانی بود که بهترین شرایط برای پاسخِ متقابل به آمریکا،در فضای عمومی کاملا مهیا بود. متأسفانه این فرصت طلایی در یک غفلت استراتژیک از دست رفت.
وی افزود: هماینک با وقتکشی اروپاییها، زمان همچنان در حال از دست رفتن است.