728 x 90

کنفرانس در پارلمان انگلستان، محکومیت اعدامها و نقض حقوق‌بشر در ایران

کنفرانس حقوق بشر در پارلمان  انگلستان
کنفرانس حقوق بشر در پارلمان انگلستان
  • نمایندگان مجلسین عوام و اعیان انگلستان: دولت انگلستان باید رژیم ایران را مورد حسابرسی قرار دهد
  • فراخوان به لیست‌گذاری سپاه پاسداران و وزارت اطلاعات به‌عنوان سازمانهای تروریستی خارجی

 

روز پنجشنبه ۱۷اکتبر (۲۵مهر) کنفرانسی در پارلمان انگلستان، پیرامون اعدامها و نقض سیستماتیک حقوق‌بشر بر گزار شد.

در این کنفرانس شماری از اعضای پارلمان و هموطنانمان از جامعه ایرانیان مقیم انگلستان در لندن و شماری از بستگان قربانیان قتل‌عام سی هزار زندانی سیاسی در سال ۶۷ شرکت داشتند.

نمایندگان پارلمان پارلمان ضمن محکوم کردن جنایات ضدبشری و سرکوبگرانه رژیم آخوندی از دولت انگلستان خواهان اقدام جدی در سطح بین‌المللی برای اتخاذ سیاست قاطع و حسابرسی از رژیم آخوندی به‌ویژه در ارتکاب جنایت علیه بشریت در قتل‌عام سال ۶۷ که مسئولان آن مانند آخوند جلاد ابراهیم رئیسی و علیرضا آوایی در بالاترین مقامات حکومتی هستند، شدند.

 

نمایندگان مجلسین عوام و اعیان انگلستان و شخصیتهای شرکت‌کننده عبارت بودند از:‌

-سر دیوید ایمس نماینده پارلمان از حزب حاکم محافظه‌کار و رئیس مشترک کمیته بریتانیایی برای آزادی ایران

-دکتر ماتیو آفورد نماینده پارلمان، از حزب محافظه کار

- استیو مک کیب نماینده پارلمان، از حزب کارگر

- باب بلکمن نماینده پارلمان از حزب محافظه‌کار

- دیوید جونز نماینده پارلمان انگلستان از حزب محافظه کار

-راجر گادسیف نماینده پارلمان از حزب کارگر

-استفان پاند نماینده پارلمان از حزب کارگر

و اعضای مجلس اعیان انگلستان:

- لرد کلارک رئیس سابق حزب کارگر

-لرد سینگ

-لرد مگینس

و هم‌چنین پرفسور جاسلین اسکات

و طاهر بومدرا

 

در کنفرانس محکومیت اعدامها و نقض حقوق‌بشر در ایران در پارلمان انگلستان، در ابتدا، دکتر متیو آفورد که ریاست این کنفرانس را به‌عهده داشت گفت:

استفاده سیستماتیک رژیم ایران از حکم اعدام در خدمت حفظ این رژیم، در جنایت علیه بشریت در سال ۱۹۸۸ و قتل‌عام و اعدامهای جمعی ۳۰۰۰۰زندانی سیاسی کاملاً بارز شد.

وی افزود: امروز نیز حربه شکنجه و اعدام و دستگیریهای خودسرانه در خدمت حفظ این حاکمیت است و زندانیان سیاسی شکنجه و اعدام می‌شوند تا هر گونه صدایی برای تغییر سرکوب شود.

 

پیام مریم رجوی به کنفرانس در پارلمان انگلستان:

خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران، طی پیامی به این کنفرانس از اعضای مجلسین عوام و اعیان به‌خاطر حمایت از اساسی‌ترین و بنیادی‌ترین حقوق‌بشر مردم ایران تشکر کرد.

خانم رجوی تأکید کرد:‌ این رژیم نامشروع و منفور بدون اعدام و شکنجه و سرکوب و نقض سیستماتیک حقوق‌بشر، قادر به ادامه سلطه خود نیست.

در ۵سالی که روحانی با دعاوی اعتدال و مدراسیون جهان روی کار آمده و جهان را فریب می‌دهد، حدود ۴۰۰۰نفر در ایران اعدام شده‌اند. و صدور تروریسم و جنگ‌افروزی ادامه دارد. قاطعیت در برابر این رژیم امری ضروری برای صلح و امنیت در منطقه و جهان است. هر گونه رابطه و معامله با این رژیم باید به ‌توقف اعدام و شکنجه در ایران و توقف صدور تروریسم مشروط شود. (ادامه مطلب)

 

دیوید ایمس نماینده پارلمان از حزب محافظه‌کار و رئیس مشترک کمیته بریتانیایی برای آزادی ایران

سپس سر دیوید ایمس نماینده پارلمان از حزب محافظه‌کار و رئیس مشترک کمیته بریتانیایی برای آزادی ایران گفت، ”دولت و وزارت‌خارجه اکنون موافقند که رژیم ایران باید به‌خاطر تروریزم و نقض حقوق‌بشر مورد حسابرسی قرار گیرد. یک سیاست قاطع در مورد ایران باید با لیست‌گذاری کل سپاه پاسداران و وزارت اطلاعات به‌عنوان سازمانهای تروریستی خارجی شروع شود - زیرا آنها نیروهای اصلی صدور تروریسم و جنگ‌طلبی رژیم هستند.“

ایمس افزود: ”درپی این لیست‌گذاری باید مجازاتهایی علیه نهادها و رهبران ارشد رژیم انجام شود تا آنها را از دستیابی به پول و منابع محروم کند. چرا که از این پولها برای ادامه سرکوب در داخل و سرکوب مردم ایران استفاده می‌شود“، او از فراخوان خانم مریم رجوی برای ارجاع پرونده حقوق‌بشر رژیم ایران، و قتل‌عام سال ۱۹۸۸ زندانیان سیاسی در ایران به شورای امنیت سازمان ملل حمایت کرد.

 

استیو مک کیب نماینده پارلمان از حزب کارگر

استیو مک کیب در اظهارات خود، که توسط سایر سخنرانان مورد حمایت قرار گرفت، گفت: ”دولت ما باید با متحدان اروپایی پیشگام تلاشها در سازمان ملل شود تا یک تحقیقات و پروسه حسابرسی برای آوردن مسئولان قتل‌عام ۱۹۸۸ و نقضهای دیگر حقوق‌بشر در مقابل عدالت صورت گیرد.“

 

باب بلکمن نماینده پارلمان از حزب محافظه کار

باب بلکمن نماینده حزب محافظه‌کار در پارلمان فراخوان به یک تحقیقات سازمان ملل درباره قتل‌عام ۱۳۶۷ را تکرار کرد و گفت، ”ما از گزارشگر ویژه‌ ایران، جاوید رحمان مصرانه می‌خواهیم کار گزارشگر قبلی (عاصمه جهانگیر) را درباه قتل‌عام ۱۹۸۸ ادامه دهد و ضرورت یک تحقیقات سازمان ملل درباره این جنایت را در گزارشش برجسته کند، چرا که این یک جنایت علیه بشریت است، ولی عاملان و آمران آن آشکارا از مصونیت برخوردارند.“

 

لرد کلارک عضو مجلس اعیان و رهبر سابق حزب کارگر

لرد کلارک عضو مجلس اعیان و رهبر سابق حزب کارگر در سخنرانی خود گفت: ایران تحت این رژیم هم‌چنان یکی از معدود کشورها در جهان است که نوجوانان را در نقض فاحش قانون بین‌المللی اعدام می‌کند. امروز، بسیاری  دیگر هم‌چنان در خطر اعدام هستند. جامعه بین‌المللی باید از طریق ارجاع پرونده نقض حقوق‌بشر رژیم به شورای امنیت سازمان ملل یک پروسه حسابرسی را برای متوقف کردن این اعدامها شروع کند. در اینرابطه، بریتانیا به‌عنوان یک عضو مورد احترام شورای حقوق‌بشر سازمان ملل و عضو دائمی شورای امنیت سازمان ملل، می‌تواند و باید یک نقش مهم و مصمم ایفا کند.“

 

در این کنفرانس حسین عابدینی معاون نمایندگی شورا در انگلستان، هم‌چنین در رابطه با رفتار بی‌ثبات کننده و مخرب رژیم که صلح جهانی و ثبات منطقه را تهدید می‌کند، گفت:

"دومینیک راب وزیر خارجه انگلستان در بیانیه‌یی در مجلس عوام در ۲۵سپتامبر، نقض سیستماتیک حقوق بین‌المللی توسط رژیم ایران ابراز نگرانی کرد و درباره حملات اخیر به تأسیسات ارامکو در عربستان گفت ما مطمئنیم که رژیم ایران مسئول بود و این حمله نقض اصول اولیه قانون بین‌المللی تحت منشور سازمان ملل است".

 

اعضای پارلمان انگلستان در این جلسه ضمن حمایت از بیانیه وزیر خارجه این کشور علیه رژیم آخوندی گفتند: اکنون زمان آنست که علاوه بر محکوم کردن این رژیم، یک سیاست قاطع در مورد رژیم ایران اتخاذ کنیم و سران حکومت و سرکردگان نیروهای سرکوبگر آنرا مورد حسابرسی قرار دهیم.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/7aa388a4-634f-47d3-8a03-397b24f51797"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات