728 x 90

کشته و زخمی شدن دو مأمور جنایتکار انتظامی در درگیری مسلحانه در سراوان

کشته و زخمی شدن دو مأمور جنایتکار انتظامی در درگیری مسلحانه در سراوان
کشته و زخمی شدن دو مأمور جنایتکار انتظامی در درگیری مسلحانه در سراوان

بامداد امروز یک‌شنبه ۱۹ مردادماه ۱۴۰۴، از حوالی ساعت ۱: ۳۰ بامداد، صدای تیراندازی سنگین در شهر سراوان، در اطراف خیابان حمزه و محدوده بین ستاد نیروی انتظامی شنیده شده است.

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس سیستان و بلوچستان در اطلاعیه‌یی اعلام کرد سه فرد مسلح و یک مأمور پلیس در درگیری مسلحانه در سراوان کشته شدند. در این درگیری یک مأمور انتظامی نیز مجروح شد. ‍

به گزارش خبرگزاری نیروی تروریستی قدس، این افراد مسلح اعضای سازمان جیش‌العدل بودند که قصد ورود به پاسگاه انتظامی این شهر را داشتند.

به گفته حال وش: «نیروهای نظامی و امنیتی در حال تیراندازی به سمت یک یا چند فرد سرنشین یک خودرو پژو ۴۰۵ سفید رنگ بوده‌اند».

بر اساس گزارشهای دریافتی، در جریان این درگیری تعدادی مجروح شده‌اند که یکی از آنها یک رهگذر بوده و سایر مجروحان که تعدادشان بیش از دو نفر اعلام شده، هنوز مشخص نیست از نیروهای نظامی بوده‌اند یا از سرنشینان خودروی هدف. همه مجروحان به بیمارستان منتقل شده‌اند.

دلیل دقیق این درگیری و هویت سرنشینان خودروی مورد هدف قرار گرفته شده تاکنون مشخص نشده و اطلاعاتی از کشته‌شدن افراد در این حادثه در دست نیست.

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/89e64247-6f63-4e64-81f1-27ce1815cd38"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات