728 x 90

کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در هفته صدو بیست‌و‌هشتم در ۵۷ زندان مختلف

کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام
کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام

بیانیه هفته صد و بیست و هشتم کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» که روز سه‌شنبه ۱۶تیر۱۴۰۵ صادر شد، در آستانه سالروز قیام ۱۸تیرماه ۱۳۷۸، یاد جان‌باختگان راه آزادی و برابری را گرامی داشته و می‌افزاید: طبق آمار منتشر شده حکومت نامشروع «ولایت فقیه» از ابتدای تیر ماه تاکنون دست‌کم ۱۵ تن را به دار آویخته است و برای تعدادی از زندانیان جرایم عمومی و سیاسی حکم غیرانسانی اعدام را صادر کرده است.

هفته گذشته قاضی صلواتی برای زندانی زن سیاسی محبوس در بند زنان اوین، ارغوان فلاحی، حکم قرون‌وسطایی اعدام صادر کرد. این حکم در حالی توسط این قاضی بدنام صادر شده که روند پرونده در شرایط ناعادلانه و زیر فشار نهادهای امنیتی طی شده است.

هم‌چنین برای تعدادی از بازداشتی‌های قیام دی ۱۴۰۴ حکم اعدام صادر شده است؛ که می‌توان به حکم اعدام کمال خان‌بابایی در زندان چوبیندر قزوین اشاره نمود. هم‌چنین وحید خان‌صنمی محبوس در زندان تهران بزرگ که در یک روند ناعادلانه و برای ارعاب جامعه به اعدام محکوم شدند.

این احکام غیرانسانی در حالی صادر می‌شود که اخیراً محسنی اژه‌ای رئیس قضاییه حکومتی مجدداً توسط حاکم خودکامه مجتبی خامنه‌ای بر منصب خود ابقا شد. اژه‌ای کارنامه‌ای سراسر نقض حقوق‌بشر دارد و در چهار سال اخیر رکورد بیشترین احکام اعدام را در سه دهه اخیر از آن خود کرده است.

کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» ضمن محکومیت احکام ناعادلانه اعدام، تمامی مجامع بین‌المللی و وجدانهای بیدار را نسبت به واکنش به فاجعه انسانی که در زندانهای ایران در حال روی دادن است فرامی‌خواند. احکام اعدام در اصل در پشت درب‌های بسته و با فشار و شکنجه‌های روحی و جسمی در اتاق‌های بازجویی صادر می‌شود. لذا بر همگان ضروری است به هر شکل ممکن اقدامی جدی برای فشار بر حکومت جهت رعایت اصول دادرسی عادلانه به‌ویژه برگزاری علنی دادگاههایی که اتهامات مطروحه در آن منجر به سلب حیات و حکم اعدام می‌شود، انجام گیرد.

کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» سه‌شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۵ در هفته صد و بیست و هشتمین هفته در ۵۷ زندان زیر در اعتصاب غذا هستند:

زندان اوین (بندهای زنان و مردان)، زندان قزلحصار (واحدهای ۲ و ۳ و ۴)، زندان مرکزی کرج، زندان فردیس کرج، زندان تهران بزرگ، زندان قرچک، زندان خورین ورامین، زندان چوبیندر قزوین، زندان اهر، زندان اراک، زندان لنگرود، زندان خرم‌آباد، زندان بروجرد، زندان یاسوج، زندان اسدآباد اصفهان، زندان دستگرد اصفهان، زندان شیبان اهواز، زندان سپیدار اهواز (بندهای زنان و مردان)، زندان نظام شیراز، زندان عادل‌آباد شیراز (بندهای زنان و مردان)، زندان فیروزآباد فارس، زندان دهدشت، زندان زاهدان (بندهای زنان و مردان)، زندان برازجان، زندان رامهرمز، زندان بهبهان، زندان بم، زندان یزد (بندهای زنان و مردان)، زندان کهنوج، زندان طبس، زندان مرکزی بیرجند، زندان مشهد، زندان گرگان، زندان سبزوار، زندان گنبدکاووس، زندان قائمشهر، زندان رشت (بندهای مردان و زنان)، زندان رودسر، زندان حویق تالش، زندان ازبرم لاهیجان، زندان دیزل‌آباد کرمانشاه، زندان اردبیل، زندان تبریز، زندان ارومیه، زندان سلماس، زندان خوی، زندان نقده، زندان میاندوآب، زندان مهاباد، زندان بوکان، زندان سقز، زندان بانه، زندان مریوان، زندان سنندج، زندان کامیاران، زندان ایلام و زندان کرمان.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/3fb6039a-c32b-460d-81c8-7a4924844b03"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات