این خبر به روز میشود...
محسن هاشمی: بیش از ۹۶درصد از جمعیت فعال کشور واکسینه نیستند
محسن هاشمی رئیس شورای قلابی شهر تهران در یک اعتراف باندی از آمار تکاندهنده عدم واکسیناسیون بیش از ۹۶درصدی جمعیت فعال کشور خبر داد و گفت:
میانگین واکسیناسیون در جهان حدود ۵۰درصد و در ایران کمتر از ۱۵درصد است و تنها سه میلیون نفر یعنی حدود ۴درصد جمعیت ایران، دو دوز واکسن کرونا را تزریق کردهاند و تازه این ۴درصد نیز عمدتاً در محدوده سنی بالای ۶۰سال و جمعیت غیرفعال جامعه هستند... . بیش از ۹۶درصد جمعیت فعال جامعه که در اتوبوس، مترو، دانشگاه، ادارات، کارخانهها، مراکز خرید و اجتماعات حضور دارند، واکسینه نیستند.(سایت حکومتی انتخاب ۱۱مرداد)
طولانیترین صف تزریق واکسن کرونای جهان در ایران
در حالی که نمکی سرکرده وزارت بهداشت آخوند روحانی از رضایت کامل مردم از شرایط واکسیناسیون در کشور میگفت، رسانههای حکومتی خبر از طولانیترین صف تزریق واکسن کرونای جهان در ایران را میدهند.
در گرمای ۴۰ درجه در ایرانمال که بهعنوان بهروزترین مرکز تزریق واکسن کرونا توسط حکومت آخوندی در کشور معرفی شده است، صفهای طویل مردم برای دریافت واکسن در تصاویر دیده میشوند.
نیتجه این سیاست جنایتکارانه رژیم آخوندی در زمینه کرونا را سعید خال مدیر عامل سازمان بهشت زهرا اینطور بازگو میکند: «شرایط بهشت زهرا غیرقابل تصور است، تعداد متوفی خیلی زیاد است».
کشتههای روزانه ۷۰۰ تا ۸۰۰نفر!
پیام طبرسی رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری روز سهشنبه ۱۲مرداد در گفتگویی تلویزیونی درباره تاخت و تاز کرونا در ایران گفت: تعداد اصلاح شده کشتههای روزانه ۷۰۰-۸۰۰ نفر است!
طبرسی گفت: سد سیستم بهداشتی کشور دارد شکسته میشود، در برخی مراکز ۵۰نفر در نوبت اسکن هستند.
وی افزود: متاسفانه یکی از بدترین روزها دیروز بود. ۳۷۰۰۰هزار نفر مثبت، ۵۰۰۰نفر بستری در یک روز.
متاسفانه ۴۰۰- ۵۰۰ نفر را از دست دادیم، تعداد اصلاح شده کشتههای روزانه ۷۰۰-۸۰۰نفر است!
"فاضلی" عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ارتجاع:
اوضاع کشور در پی شیوع گسترده ویروس جهشیافته به قدری بحرانی است که چنانچه اقدامی برای مهار این بیماری به کار گرفته نشود احتمال بروز موج ششم نیز دور از انتظار نیست.
حتی سرم و آب مقطر هم پیدا نمیشود/ قیمت نجومی داروهای کرونا در بازار سیاه
به گزارش خبرگزاری حکومتی ایسنا ۱۲مرداد، یک پزشک گفت: اگر آمار تزریق واکسن در کشور بالاتر بود الآن تا حد زیادی از مرگ و میر جلوگیری میشد و شاهد مرگ تعداد کمتری از هموطنان بودیم.
دکتر آرام اسحاقی با بیان اینکه حدود یک ماه پیش برای رسیدگی به بیماران مبتلا به کرونا به سیستان و بلوچستان اعزام شده بودم، گفت: وضعیت در سیستان و بلوچستان از نظر زیرساختهای درمانی و اوضاع زندگی خوب نبود و بسیاری از مردم در خانههای کپری زندگی میکردند. دارو به سختی تهیه میشد و کمبود آن بهخصوص نبود رمدسیویر بهشدت محسوس بود و بسیاری در همان کپرها جان خود را از دست میدادند.
اسحاقی ادامه داد: در حال حاضر وضعیت بسیار بدتر شده و در حال تجربه بدترین شرایط نسبت به پیکهای قبلی هستیم و فاجعه در حال رخ دادن و کشور رها شده است.
فقط با مرگ بیماران بدحال تخت برای سایر بیماران خالی میشود
وی در خصوص مشاهدات خود از بیمارستانهای مختلف بهخصوص تهران گفت: عملاً تخت خالی وجود ندارد و فقط با مرگ یک بیمار تخت برای بیمار بدحال دیگر خالی میشود. مراکز سی.تی.اسکن به قدری شلوغ است که مردم جایی برای انجام سی.تی.اسکن پیدا نمیکنند. ابتلائهای خانوادگی به قدری زیاد است که برخی از خانوادهها همگی در بیمارستان بستری هستند.
اسحاقی در خصوص کمبود دارو در شرایط کنونی هم گفت: این روزها حتی آب مقطر و سرم هم پیدا نمیشود چه برسد به داروهایی چون رمدسیویر و... جالب اینجاست هیچکس هم هیچ کاری انجام نمیدهد و مملکت را رها کردهاند. در پیکهای قبلی شاهد چنین وضعیتی نبودیم که مثلاً سرم نداشته باشیم.
رمدسیویر تا ۱۵۰میلیون تومان در بازار سیاه فروخته میشود
وی خاطرنشان کرد: الآن وضعیت بهگونهیی شده که بسیاری از بیماران داروهای خود را از بازار سیاه تهیه میکنند، مثلاً برای تهیه رمدسیویر ایرانی در بازار سیاه برای یک دوز باید بین پنج تا ۳۰میلیون تومان هزینه کنند. بهطور کلی هر بیمار برای تهیه رمدسیویر جهت استفاده در یک دوره درمان (پنج دوز) باید بین ۳۰ تا ۱۵۰میلیون تومان هزینه کند.
اگر واکسیناسیون زودتر شروع شده بود شاهد چنین اوضاعی نبودیم
اسحاقی با انتقاد از تأخیر در واکسیسناسیون عمومی هم گفت: آمار واکسیناسیون در ایران تاکنون فاجعه بوده و بهشدت پایین است. در حالی که برای کنترل پاندمی کرونا باید ۷۰درصد جامعه واکسینه شوند اما در کشور آمارها بسیار پایینتر از این رقم است. از طرف دیگر با توجه به اینکه برای ایمنی کامل نیاز است چهار هفته از تزریق دوز دوم بگذرد بنابراین همین تعداد افراد واکسینه شده هم دارای ایمنی کامل نیستند.
وی افزود: اگر آمار تزریق واکسن در کشور بالاتر بود الآن تا حد زیادی از مرگ و میر جلوگیری میشد و شاهد مرگ تعداد کمتری از هموطنان بودیم چون واکسن اگرچه ممکن است در برخی افراد نتواند جلوی ابتلا را بگیرد اما تا حد زیادی از مرگ جلوگیری میکند.
کادر درمان بر اثر فشار کاری فوت میکنند
اسحاقی با بیان اینکه البته مردم پس از این همه وقت خسته شده و تا حدودی هم حق دارند، گفت: مسئولان باید به داد کادر درمان و مردم برسند و با تعطیلی سراسری یک ماهه وضعیت را کنترل کنند. ما در این شرایط شاهد مرگ برخی از اعضای کادر درمان بهدلیل سکته قلبی و... بر اثر فشار کاری هستیم. یکی از همکاران خودم که دختری ۲۷ساله بود بهدلیل فشار کاری فوت کرد.
وی با بیان اینکه اگر اوضاع با همین روال ادامه داشته باشد همه داغدار خواهیم شد، گفت: در این پیک شاهد مرگ کودک هشت ساله، جوانان ۲۰ تا ۳۵ساله بودهایم.
وضعیت در سایر کشورها عادی شده است
اسحاقی اظهار کرد: ما باید از تجربه سایر کشورها در کنترل کرونا درس بگیریم. الآن وضعیت در کشورهایی چون آمریکا، انگلیس، ایتالیا و... عادی شده است. یکی از دلایل شکست ایران در کنترل کرونا درس نگرفتن از تجربه سایر کشورها چه در واکسیناسیون و چه در قرنطینه است.
وی با تأکید بر تسریع واکسیناسیون در کشور، گفت: وضعیت در حال حاضر وحشتناک است و امیدوارم به داد مردم و کادر درمان برسند.