728 x 90

پزشکیان: خودمان مملکت را به بحران می‌کشانیم بعد می‌گوییم این شکلی است

پزشکیان
پزشکیان

رئیس‌جمهور درمانده خامنه‌ای روز ۱۶دیماه در همایشی تحت عنوان «جایگاه شوراهای اسلامی و مشارکت مردم» در تهران، در باتلاق بحرانها گفت: خودمان مملکت را به بحران می‌کشانیم بعد می‌گوییم این شکلی است.

پزشکیان مدعی شد: «این دشمنان می‌دانید چرا چشم طمع در کشور ما دوخته‌اند برای این‌که ما به جاهایی رسیدیم که آن منطقه سفت زمینه سخت به‌اصطلاح کار است به این سادگی دیگر خیلی راحت با اینها نمی‌شود عمل کرد آن‌ور هم که دارند فشار می‌گذارند ما را تحریم می‌کنند معاملات ما را نمی‌گذارند یعنی از این‌ور دلسوزی برای ما می‌کنند برای مردم آن‌ور تمام راه‌هایی که برای توسعه یک جامعه لازم است می‌بندند».

پزشکیان افزود: «آن آدمهایی که قاتلان جمعیت ادعا می‌کنند که مثلاً اینجا دارد قتلی اتفاق می‌افتد شما این جامعه را این دنیا را به‌قتل و غارت تبدیل کردید چه کسی این کار را کرده چه کسی در غزه در لبنان در فلسطین در هر جای دیگر نگاه کنید دارد بدون به‌اصطلاح ملاحظه زن و کودک و پیر و جوان و چه می‌دانم هر کسی هر راحت بمب را می‌ریزد مردم را قتل‌عام می‌کند بعد دم از حقوق‌بشر می‌زنند فاجعه است از این‌طرف هم ما را در مشکل می‌اندازد از آن طرف هم به مردم می‌گوید اینها بی‌عرضه هستن می‌خواهند شما را غارت کنند.

پزشکیان اعتراف کرد: می‌خواهم بگویم تقصیر مال یک نفر نیست ما همه با هم مملکت را به اینجا رساندیم ما مقصریم، یعنی هم شما مقصرید هم من، هم مجلس.

سپس پزشکیان خطاب به یک نفر داخل جمعیت که به او اعتراض کرد گفت: «تو هم گوش بده لزومی ندارد قیافه بگیری خیال می‌کند اگر قیافه بگیرد، یکی گفتی یکی هم بشنو تصور این‌که همه گناه‌ها این طرف است ماها بی‌تقصیر هستیم این تصور تصور درستی نیست.

پزشکیان درمانده در بحرانها در ادامه افزود:

«ما هرچی پول داریم را داریم به همه می‌دهیم دو درصد رشد بودجه معنیش این است که ما خودمان را تا جایی که ممکن بوده چلونده‌ایم تا جایی که ممکن بوده خودمان را چلانده‌ایم بعد هم می‌گوید تو حقوق اضافه کن مالیات هم نگیر خیلی خب من حقوق اضافه کنم از کجا این پول را بدهم نفت هم که تحریم دارند می‌کنند یعنی خودمان داریم مملکت را به بحران می‌کشیم بعد می‌گوییم چرا این‌جوری است».

پزشکیان بار دیگر با تأکید براین‌که سیاست خامنه‌ای را اجرا می‌کند گفت:

«این تورم از کجا به‌وجود می‌آید از من و دولت و بانکی که تعهدات می‌دهیم پول بدهید به این گروه و این دسته پول بدهید پول می‌دهید پول که نیست چاپ می‌کنم و بعد چاپ کردم تورم ایجاد می‌کنند تورم هم روزگار مردم را سیاه می‌کند».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/91d1a5b6-4735-4849-b948-0dfe048bd571"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات