728 x 90

پارلمان کانادا - سخنرانی جودی اسگرو، محکومیت حکم اعدام زهرا طبری به‌دلیل هواداری از مجاهدین

جودی اسگرو-نماینده پارلمان کانادا
جودی اسگرو-نماینده پارلمان کانادا

پارلمان کانادا

سخنرانی جودی اسگرو نماینده ارشد پارلمان از حزب حاکم

محکومیت حکم اعدام زهرا طبری به‌دلیل هواداری از مجاهدین

جودی اسگرو-نماینده پارلمان کانادا

آقای رئیس مجلس،

من امروز برخاستم تا حکم اعدام خانم زهرا طبری که قلب را به درد می‌آورد محکوم کنم. او یک مهندس برق ۶۷ ساله و یک مدافع حقوق‌بشر است که توسط رژیم ایران به مرگ محکوم شده است. به‌اصطلاح محاکمه وی (تنها) ۱۰ دقیقه طول کشیده و از طریق کنفرانس ویدیویی بوده است. وی اجازه نداشته تا وکیل داشته باشد و حکم مرگ او بر اساس این مدرک است که یک تکه پارچه در نزد او بوده که روی آن نوشته شده: زن، مقاومت، آزادی و نیز یک پیام صوتی منتشر نشده.

این عدالت نیست. این یک عمل بیرحمانه و حساب شده سرکوب توسط رژیمی است که مردم ایران، به‌خصوص زنان را به‌خاطر این‌که جرأت کرده و صدای خود را بلند کرده‌اند تحت پیگرد قرار می‌دهد. زهرا تنها یک نمونه از موارد بیشمار مشابه در ایران است.

ما در کنار و در همبستگی با همه افراد جامعه ایرانی هستیم که هم‌چنان از قساوت رژیم آخوندها رنج می‌برند و خواستار آزادی و دموکراسی هستند.

با تشکر آقای رئیس مجلس

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/cf4aecd1-ad4d-4ff8-8a68-d23afbfaa2b5"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات