728 x 90

وضعیت فعلی کرونا جامعه را با رفتار‌های تکانشی و خشم اجتماعی مواجه کرده است

کرونا در ایران
کرونا در ایران

روزنامه حکومتی آفتاب یزد به تاریخ ۲۶مرداد درباره قتل‌عام کرونایی در ایران در مطلبی به آمار بالای جان‌باختگان کرونا اشاره کرده و در قسمتی ضمن نگرانی و هشدار به رژیم آخوندی نوشته است: این وضعیت به تدریج جامعه را با خطر افسردگی، وسواس، رفتار‌های تکانشی و خشم اجتماعی مواجه کرده است. ... هر چه بر میزان این فشار‌ها افزوده می‌شود از تاب و تحمل روان افراد هم کاسته می‌شود و مسأله اینجاست که بسیاری از این آسیب‌ها ممکن است با از بین رفتن عوامل ذکر شده التیام پیدا نکند و اثرات دراز مدتی را بر جای بگذارد». ...امروز اگر به فکر چاره‌اندیشی برای فردای قریب‌الوقوع نباشیم...هزینه‌های هنگفتی برای آن خواهیم پرداخت».

روزنامه آفتاب یزد به اشاره به آمار رسمی فوتیهای کرونا که روزانه حداقل ۶۰۰نفر اعلام شده نوشته است: روزانه حداقل ۶۰۰خانواده در ایران داغدار عزیزانی می‌شوند که کرونا امانشان نداده است و از درد بی‌واکسنی از بین رفته‌اند. نرخ بالای تورم و فقر هم پای ثابت مشکلات مردمانی است که ایران زادگاه و وطن‌شان است. دوای درد جمعی درمان جمعی است و باید مسئولان فکری به‌حال مردم دردمند این سرزمین بکنند...محمدصالح نشان دکتری روانشناسی گفت: «شاید این دو سال را به درستی بتوانیم یکی از تلخ‌ترین و آزاررسان‌ترین برهه‌ها در تاریخ پر فراز و نشیب مردم عزیز ایران بدانیم. بحران‌هایی که به‌غایت هولناک و استرس‌آور هستند که گویی کمر به تخریب و از هم پاشیدن شیاره سلامت جسم و روان مردم بسته‌اند. آمار‌های بهت‌آور مرگ و میر بر اثر کرونا، تورم و فشار‌های روزافزون اقتصادی، تحولات منطقه و سیاسی از یک‌سو و از سوی دیگر خستگی ناشی از محدودیت‌های طولانی شده کرونا، ترس از این بیماری کشنده و تهدیدات مرتبط با سلامت خود و نزدیکان، سوگ از دست دادن عزیزان و نابودی کسب و کارها همه و همه وضعیتی را به‌وجود آورده است که می‌توانیم آن را با همه‌گیری اضطراب نام‌گذاری کنیم.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/92ca7397-795c-49c2-9263-bdcf831c4421"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات