728 x 90

وزیر امور خارجه آلمان خواستار تحریم‌های بیشتر علیه رژیم ایران شد

آنالنا بربوک وزیر خارجه آلمان
آنالنا بربوک وزیر خارجه آلمان

فرانکفورتر آلگماینه روز یکشنبه ۱۷مهرماه نوشت: در واکنش به اعتراضات آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان خواستار تحریم‌های بیشتر علیه ایران شد

فرانکفورتر آلگماینه وزیر خارجه آلمان خواهان ممنوعیت ورود مسئولان سرکوب به اتحادیه اروپا و مسدود شدن اموال به‌دلیل خشونت تهران علیه معترضان است. رژیم در سمت اشتباه تاریخ قرار دارد.

آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان، (از حزب سبزها) اعلام کرد که تحریم‌های بیشتری علیه ایران اعمال خواهد شد. بربوک به سایت "Bild am Sonntag" گفت: «ما تضمین خواهیم کرد که اتحادیه اروپا ممنوعیتهای ورود را برای کسانی که مسئول این سرکوب وحشیانه هستند اعمال می‌کند و داراییهای آنها را در اتحادیه اروپا مسدود می‌کند».

او به دولت تهران قویاً انتقاد کرد و گفت: «هر کسی که زنان و دختران را در خیابان کتک بزند، افرادی را که چیزی جز زندگی آزاد نمی‌خواهند می‌دزدد، آنها را به‌صورت خودسرانه دستگیر می‌کند و به اعدام محکوم می‌کند، در سمت اشتباه تاریخ قرار دارد».

بربوک گفت: «فریاد مردم در خیابان‌ها بسیار بلند و کر کننده است. فقط دولت در تهران ناشنوا است». این سیاستمدار از حزب سبزها به مردم ایران قول دادکه همبستگی کاهش نخواهد یافت.

 

سایت گلوب اکو روز یکشنبه ۱۷مهر نوشت: بربوک تحریم‌های بیشتر علیه ایران را اعلام کرد.

بربوک وزیر امور خارجه از خشونت علیه تظاهر کنندگان در ایران به‌شدت انتقاد کرده است. دولت تهران «در سمت اشتباه تاریخ» قرار دارد. تحریم‌ها علیه مسئولان اعمال خواهد شد.

آنالنا بربوک، وزیر امور خارجه فدرال، اعلام کرد که تحریم‌های بیشتری علیه ایران اعمال خواهد شد. سیاستمدار سبزها به بیلد ام زونتاگ گفت: ما تضمین خواهیم کرد که اتحادیه اروپا ممنوعیتهای ورود را برای کسانی که مسئول این سرکوب وحشیانه هستند اعمال کند و دارایی‌های آنها را در اتحادیه اروپا مسدود کند. 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/dd568356-f9b3-435d-8558-aa80608c8678"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات