بحران معیشت و ترس رژیم از خشم فزاینده مردم به ستوه آمده و برملا شدن دعاوی شیادانه رئیسی در کارنامه صد روزهاش، موضوع کشمکش درونی باندهای حکومتی است.
روزنامه حکومتی مردمسالاری ۲۴آبان نسبت به توفانهای اجتماعی که در مقابل رژیم است، هشدار داد و تحت عنوان «کارنامه صد روزه، بیتأثیر در معیشت مردم» با اشاره به بحرانهای بینالمللی و منطقهیی نوشت: در سیاست داخلی هم وضعیت مساعد نیست... دولت اما، جز حضور مسئولان در پمپ بنزین، داروخانه و میادین میوه و تره بار، راهحلی ارائه نداده و هیچ بهبودی در وضعیت کشور دیده نمیشود.
این منبع مینویسد: بهنظر میرسد مجلس به شکل چراغ خاموش در حال جدا کردن راه خود از دولت است... دولت رئیسی اگر نتواند در ماههای آینده روی نقاط بحرانی تمرکز کرده و آنها را رفع کند، باید منتظر طوفانهای سهمگین هم باشد.
روزنامه حکومتی دنیای اقتصاد ۲۴آبان به «نامیدی» از موفقیت دولت رئیسی در زمینه اقتصادی اشاره کرده و مینویسد: ادامه امید به بورس بهعنوان ناجی اقتصاد، دلیل روشنی برای ناامیدی به موفقیت دولت رئیسی در زمینه اقتصادی است. طی این صد روز شاید بیشترین تلاش و توجه رئیسی و تیم اقتصادی او متوجه یافتن راهکارهایی برای خروج بورس از این اوضاع شده باشد و کمتر روزی است که وعده بهبود این بازار داده نشود.
در همین حال درباره حذف ارز ۴۲۰۰تومانی که راهکار رئیسی در بحران اقتصادی قلمداد شده، یک عضو اتاق بازرگانی رژیم گفت: امروز با حذف ارز ۴۲۰۰تومانی تمامی قیمتها حداقل پنج برابر میشوند و باید منتظر یک ابر تورم باشیم. در این شرایط مردم واکنش نشان میدهند و من نمیدانم این واکنش چه خواهد بود؟! (روزنامه حکومتی ستاره صبح ۲۴آبان)
در این میان، یک کارشناس اقتصادی رژیم به تشتت درونی رژیم بر سر حذف یا ابقای ارز ۴۲۰۰تومانی اشاره کرد و گفت: سردرگمی موجود میان دولت و مجلس در خصوص حذف ارز ۴۲۰۰ تاثیرات منفی بر بازار و کسب و کارها داشته است...
این سردرگمیها نشان میدهد که دولت و مجلس کمتجربه هستند... گروههایی که از این افراد ناشی حمایت کردند الآن باید پاسخگو باشند که چرا در حساسترین زمان و سختترین شرایط اقتصادی، سیاسی و اجتماعی، افرادی اینچنین کم تجربه و ناتوان را بر مسئولیت گماشتهاند.