واشنگتن تایمز نوشت: بر اساس یک برآورد جدید تحلیلگران سیاست خارجی و امنیت ملی، حملات سایبری بسیار جدی علیه شبکههای زیرساختی نظامی و مدنی آمریکا و یک جنگ نیابتی احتمالی با رژیم ایران در صدر فهرست تهدیدات محتمل امنیت ملی است که آمریکا در سال آتی با آن روبهرو است.
تحلیلگران در خصوص رژیم ایران پیشبینی کردهاند که اوضاع رو به وخامت سوریه و یمن ممکن است نیروهای آمریکایی در آن کشورها را به درگیری مستقیم با رژیم ایران و عناصر تحت حمایت این رژیم نزدیکتر کند.
بیشتر بخوانید
آمادگی آمریکا برای مقابله با حمله سایبری رژیم ایران
بانکهای آمریکا برای مقابله با حملات احتمالی سایبری رژیم ایران پس از آغاز دور دوم تحریمها آماده میشوند. برخی مدیران ارشد بانکی عقیده دارند هکرهای رژیم ایران میتوانند با حملههای سایبری سرویسهای مالی آمریکا را دچار اختلال کنند.
جان هالکوییست، مدیر تحقیقات شرکت فایرآی گفته است شرکتهای آمریکایی بهشدت مراقب حملههای سایبری احتمالی از سوی رژیم ایران هستند.
به گفته او «سیستمهای امنیت بانکداری اقدامات مختلف دفاعی را در مقابل حملات سایبری ایران انجام خواهند داد».
پیش از این و پس از اعمال تحریمها علیه رژیم ایران در دولت باراک اوباما، چندین حمله مختلف به بانکها و مؤسسههای مختلف در آمریکا اتفاق افتاد. حملههایی که به هکرهای ایرانی منسوب میشد، گرچه مقامهای رژیم ایران چنین مسألهای را تکذیب کردند.
با این حال بهار سال ۱۳۹۵ هفت ایرانی به شکل رسمی از سوی وزارت دادگستری آمریکا متهم به انجام حملههای سایبری علیه دهها مؤسسه بانکی آمریکا و یک سد در نیویورک شدند. آن زمان اعلام شده بود که این افراد به نیابت از سوی دولت و نهادهای وابسته به سپاه پاسداران ایران به ۴۶نهاد، مؤسسه و شرکتهای عمده آمریکا حمله کردهاند.
پیش از آن وزیر کشور آلمان هم بهنقل از گزارش آژانس اطلاعاتی داخلی آن کشور، خبر از حملههای سایبری با مبدأ رژیم ایران به این کشور داده و گفته بود شمار این حملهها از سال ۲۰۱۴ در حال افزایش بوده و بهویژه در سال گذشته، ۲۰۱۷، تعداد آنها بیشتر شده است.
هشدار آژانس اطلاعات آلمان: افزایش حمله سایبری رژیم ایران
آژانس اطلاعات آلمان در گزارش سالانه خود اعلام کرد رژیم ایران توانایی حمله سایبری خود را افزایش داده، به شکلی که برای شرکتها و مؤسسات تحقیقاتی آلمان خطرناک است.
به گزارش خبرگزاری رویتر ۲مرداد ۹۷:
گزارش این نهاد دولتی آلمان اعلام میکند توانایی حملات سایبری ایران به موازات روسیه و چین افزایش یافته و احتمال بسیار دارد که این افزایش همچنان ادامه یابد.
هورست هوفر وزیر کشور آلمان و آژانس اطلاعاتی این کشور در گزارش خود به حملات سایبری پیوسته و رو به گسترشی اشاره میکنند که از سال ۲۰۱۴ میلادی آغاز شده و منبع آن ایران است. در این گزارش آمده است که در سال ۲۰۱۷ بسیاری از این حملات متوجه اهداف آلمانی بودهاند.
هدف این حملات، دولت آلمان، مخالفان سیاسی، سازمانهای حقوق بشری، مراکز تحقیقاتی، صنایع هوا-فضا، دفاعی و پتروشیمی بوده است.