برگزاری نشست وزرای خارجه کشورهای خلیجفارس که قرار بود روز دوشنبه ۲۴ شهریور در عمان برگزار شود با مخالفت بحرین و عربستان، بدون اعلام هیچ تاریخ رسمی جدیدی به تعویق افتاد.
بدر البوسعیدی، وزیر خارجه عمان، شامگاه یکشنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «در راستای دستیابی به اجماع، نشست منطقهیی که قرار بود فردا در صلاله برگزار شود، به تعویق افتاده است. ما همچنان به تقویت گفتگویی متعهدیم که از ثبات و همکاری پایدار در منطقه ما حمایت کند».
در حالی که رژیم ایران این نشست را ابتکار خود برای تثبیت دریافت عوارض در تنگه هرمز معرفی کرده بود، بحرین پیش از اعلام تعویق، حضور در آن را تحریم کرد.
وزارتخارجه بحرین روز شنبه ۲۱ شهریور در بیانیهیی اعلام کرد این کشور تا پیش از ازسرگیری روابط دیپلماتیک با رژیم ایران، در هیچ نشست گروهی با حضور رژیم ایران شرکت نخواهد کرد.
وزارتخارجه بحرین با اشاره به حملات رژیم ایران به این کشور تأکید کرد که گفتگو «نمیتواند واقعیتها را نادیده بگیرد». منامه همچنین اعلام کرد هر گونه ترتیبات درباره تنگه هرمز باید عبور آزاد همه کشتیها را بدون تبعیض و بدون دریافت عوارض یا الزام به اخذ مجوز تضمین کند.
خبرگزاری نیروی تروریستی قدس موسوم به تسنیم نیز در واکنش به برگزار نشدن این نشست نوشت که عربستان با «بهانهجویی» و بحرین تحت نفوذ آمریکا و اسراییل مانع برگزاری این نشست شدهاند.
نشست رژیم ایران و کشورهای خلیجفارس درباره تنگه هرمز به تعویق افتاد
- سیاست
- 1405/06/23
تنگه هرمز - عکس از آرشیو
<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/b0f7fd09-5e20-41ab-a06a-74690759bc38"></iframe>