728 x 90

موج استعفا و استیضاح و رونمایی از وضعیت استیصال حاکمیت آخوندی

موج استعفا و استیضاح و رونمایی از وضعیت استیصال حاکمیت آخوندی
موج استعفا و استیضاح و رونمایی از وضعیت استیصال حاکمیت آخوندی

با وجود کرنشها و تمکین کامل آخوند روحانی از ولی‌فقیه ارتجاع، بحران در رأس نظام و قوای سه‌گانه حکومت ‌آخوندی هم‌چنان تشدید می‌شود و موج استعفا و استیضاح و تشتت در دولت روحانی، استیصال حاکمیت را در برابر بحرانهای بی‌علاج برملا می‌کند.

در همین رابطه دستوری که گفته می‌شود از سوی خامنه‌ای برای پس گرفتن استیضاح وزرای کابینه روحانی در مجلس رژیم صادر شده، خود به بحران جدیدی در مجلس آخوندی منجرشده است.

در رسانه‌های حکومتی اعلام شده که استیضاح تمام وزرا از دستور کار مجلس ارتجاع خارج شده است. رژیم در مورد این‌که چه کسی پشت این تصمیم بوده در رسانه‌های رسمی، سکوت کرده است.

تلویزیون رژیم گفته بود: یوسف نژاد عضو هیأت‌رئیسه همچنین از خارج شدن همه استیضاحها از دستور کار مجلس خبر داد.

یوسف نژاد به رسانه‌های حکومتی در ارتباط با این‌که آیا خامنه‌ای تأکید کرده استیضاحی در این شرایط صورت نگیرد، تصریح کرد: من در این باره چیزی نشنیدم».

وی به‌صورت متناقضی افزود:« همه استیضاح‌ها از دستور کار خارج شده است» و در پاسخ به این سؤال که «با طراحان استیضاح صحبت شده یا خیر؟» به‌صورت سربسته گفت:«طراحان استیضاح امضای خود را پس گرفته‌اند».

اما روزنامه‌های همسو با آخوند روحانی این ایده را که لغو استیضاح‌ها در شرایط بحرانی نظام به دستور خامنه‌ای بوده است به میان کشیده‌اند.

 

آتش‌بس میان دولت و مجلس

روزنامهٔ حکومتی آرمان در این مورد نوشته است «گویا تا اطلاع ثانوی قرار است که میان دولت و مجلس آتش‌بس اعلام شود و نمایندگان از ابزار نظارتی استیضاح علیه وزرای روحانی استفاده نکنند. این در حالی است که برخی معتقدند مقام معظم رهبری تأکیدی به مجلس داشته‌اند که در شرایط فعلی استیضاحی صورت نگیرد».

هر چند منابع خبری در مورد نقش خامنه‌ای در این تصمیم سکوت کرده‌اند اما واکنش منفی نمایندگان مجلس که ناگزیر به پس گرفتن امضایشان شده‌اند حاکی از دست بالای نظام در این تصمیم است تا به بحران استیضاح وزرا و دعوای داخلی رژیم پایان دهد، اما همین اقدام منجر به ایجاد موج جدیدی در مجلس ارتجاع شده و.... جلیل رحیمی جهان آبادی عضو مجلس ارتجاع در اعتراض به این تصمیم گفت: «یکی از دلایل عمده استیضاحها ناکارآمدی وزارتخانه‏ها است و تا زمانی که وزیری استیضاح نشود یک کار عادی را پیگیری نمی‏کند و نماینده مجبور است حتماً او را استیضاح کند».

محمدرضا رضایی کوچکی عضو دیگر مجلس ارتجاع گفت «در نهایت نمایندگان مجبور به استفاده از ابزار استیضاح می‏شوند».

علی وقف‌چی عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس آخوندی خواستار تعریف راه‌کاری شد که نمایندگان پس از استیضاح نتوانند امضای خود را پس بگیرند.

حسن کامران عضو مجلس ارتجاع هم گفته بود: خب استیضاح که از دست ما می‌گیرند یک سؤال است و یک تفحص؛ این هم همه‌اش می‌شود وعده و وعید می‌گویم چرا؟

روزنامهٔ حکومتی آرمان هم از رویارویی علنی در مجلس ارتجاع با این تصمیم خبر داده و نوشته است« به‌نظر می‌رسد بهارستان نشینان در قبال دولت سیاست یک بام و دوهوا را پیاده می‌کنند؛ چرا که از طرفی با پس گرفتن امضاها به استیضاح‌ها خاتمه می‌دهند، اما از سوی دیگر با خواندن مکرر وزرا به مجلس آنها را از انجام وظایف خود باز می‌دارند که این نکته‌یی (است)که قابل تأمل است».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/febf2b3d-ebd7-49d1-a71a-da7e6721e5f4"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات