728 x 90

مصاحبهٔ سیمای آزادی با کریستین اریگی، رئیس کمیته پارلمانی برای یک ایران دموکراتیک در مجلس ملی فرانسه

کریستین اریگی، رئیس کمیته پارلمانی برای یک ایران دموکراتیک در مجلس ملی فرانسه
کریستین اریگی، رئیس کمیته پارلمانی برای یک ایران دموکراتیک در مجلس ملی فرانسه

مصاحبهٔ سیمای آزادی با کریستین اریگی

رئیس کمیته پارلمانی برای یک ایران دموکراتیک در مجلس ملی فرانسه

 

خواسته‌های مشخص ما این است که از خودمان بپرسیم

چگونه می‌توانیم از فرانسه به حمایت

و گسترش این جنبش ادامه دهیم

به‌ویژه در رابطه با حمایت از سازمان مجاهدین خلق

و مبارزه با رژیم مذهبی حاکم بر ایران

 

ادامه دادن به این مقاومت پس از سالیان متمادی

بعد از رژیم شاه و سپس رژیم آخوندی

نشان‌دهنده شجاعتی بی‌نظیر است

وقتی کسی جانش را به خطر می‌اندازد

این چیزی فراتر از شجاعت و در واقع نوعی ایثار و فداکاری است

 

کریستین اریگی، نمایندهٔ مجلس ملی فرانسه، رئیس کمیته پارلمانی برای یک ایران دموکراتیک

سؤال: برای ما توضیح دهید که این کنفرانس در مجلس ملی فرانسه درباره ایران و وضعیت حقوق‌بشر چگونه برگزار شد؟

کریستین اریگی: در بافت کنونی ایران و با توجه به اعدام‌هایی که در آنجا رو به افزایش است، برای من بسیار مهم بود که واکنش نشان دهیم. در رابطه با کمیته‌یی که ریاست آن را برعهده‌ دارم، یعنی «کمیته پارلمانی برای یک ایران دموکراتیک»، ما این شب را با حضور مهمانان بسیار زیادی سازماندهی کردیم: البته نمایندگان مجلس و هم‌چنین وزرای سابق، ژیلبر میتران از بنیاد دانیل میتران و وکلا، تا هم حمایت و هم تعهد خود را نسبت به وضعیتی که در ایران در جریان است، ابراز کنیم.

سؤال: خواسته‌های مشخص شما در طول این کنفرانس درباره ایران، اعدام‌ها و وضعیت حقوق‌بشر چه بود؟

کریستین اریگی: خواسته‌های مشخص ما در وهله اول این است که از خودمان بپرسیم چگونه می‌توانیم از فرانسه به حمایت و گسترش این جنبش ادامه دهیم؛ به‌ویژه در رابطه با حمایت از سازمان مجاهدین خلق و مبارزه با آخوندها و رژیم مذهبی حاکم بر ایران. سؤال دوم که طبیعتاً ما به‌عنوان نماینده مجلس باید از خود بپرسیم این است که فرانسه چگونه می‌تواند در این جنبش مشارکت کند؛ با محکومیت بسیار قاطع آنچه در ایران می‌گذرد و محکومیت شدید رژیم آخوندها که امروز می‌بینیم چون بسیار ضعیف شده‌اند، شروع به اعدام‌های دسته‌جمعی کرده‌اند، زیرا آنها می‌خواهند با ایجاد رعب و وحشت حکومت کنند.

البته به‌وضوح می‌بینیم که مقاومت در حال شکل‌گیری است و افراد بیشتری به این مقاومت می‌پیوندند، آن هم به بهای رنج‌های بزرگ و به قیمت جان‌شان. ما هم می‌خواهیم حمایت خود را نشان دهیم، برای ما بسیار مهم است که امشب و در شب‌های دیگر، گستردگی و اهمیت حمایت خود و حمایت فرانسه را اعلام کنیم.

سؤال: در نهایت، پیام شما برای مردم ایران که این مصاحبه را از شبکه ما می‌بینند چیست؟

کریستین اریگی: من قبل از هر چیز می‌خواهم تحسین خود را نسبت به آنها ابراز کنم. چون پس از سالیان متمادی، بعد از رژیم شاه و سپس رژیم آخوندی، ادامه دادن به این مقاومت نشان‌دهنده شجاعتی بی‌نظیر است. وقتی کسی جانش را به خطر می‌اندازد، این چیزی فراتر از شجاعت و در واقع نوعی ایثار و فداکاری است. بنابراین، در درجه اول تحسین خود را به آنها ابراز می‌کنم.

در ادامه می‌خواهم بگویم که تمام نشانه‌هایی که ما از غرب می‌بینیم - یعنی ضعف شدید آخوندها که اکنون واقعاً دریافته‌اند نیرویی در حال تولد و ظهور در داخل کشور است - نشان می‌دهد که این همان نیرویی است که می‌تواند فردا، و امیدوارم هر چه زودتر، قدرت را به دست بگیرد و یک دموکراسی آزاد، فراگیر و حکومتی برقرار کند که فرهنگ، آموزش و عظمت کشوری مانند ایران را برقرار و محافظت کند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/ba93e785-b93a-4536-a610-736933ec6426"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات