غارت برق توسط مافیای ماینرهای بیت کوین
زیر چتر خامنهای و سپاه پاسداران
مافیای ماینرهای بیتکوین، تحت نظارت مستقیم بیت خامنهای و با مدیریت سپاه پاسداران، برق ایران را به یغما برده و کشور را در تاریکی فرو برده است. این غارتگری، ریشه در تصمیمات کلان رژیم برای دور زدن تحریمها دارد. با تشدید فشارهای تحریمی، و بهویژه پس از خروج آمریکا از برجام ۱۸ اردیبهشت۱۳۹۸ و اعلام بازگشت تحریمهای نفتی و بانکی، خبرهای فعالیت مزارع استخراج بیتکوین در ایران شدت گرفت. همزمان، از تابستان ۱۳۹۸، قطعیهای جدی برق در سراسر کشور آغاز شد. این همزمانی تصادفی نیست؛ به دستور خامنهای، سپاه با همکاری چین مزارع عظیم ماینینگ را برای تولید بیتکوین و جبران کمبود دلار راهاندازی کرد. این مزارع، با بلعیدن برق، عامل اصلی قطعیهای گسترده شد.
استخراج رمزارز در ایران هم در انحصار کامل حکومت است. هیأت وزیران رژیم در جلسه ۸تیر۱۳۹۹ به ریاست جهانگیری، کنترل استخراج رمزارزها را در دست وزارت صمت اعلام کرد.
از نظر اجرایی نیز سپاه پاسداران، بهعنوان رکن اصلی این مافیا، با تسلط بر اقتصاد و امنیت، هدایت این شبکه را برعهده دارد. رضا اردکانیان، وزیر وقت نیرو، در سال ۱۳۹۹ «استفادهٔ چینیها از رمزارزها» را تأیید کرد و گفت: «هر کسی که مجوز دارد طبق مجوز میتواند نسبت به استخراج رمزارزها اقدام کند». سایت حکومتی «اقتصاد آنلاین» همان زمان نوشت: «بزرگترین مزارع ماینینگ ایران در اختیار چینیهاست که با همکاری نهادهای حکومتی فعالیت میکنند». این شراکت، نقش محوری سپاه و حمایت خامنهای را تأیید میکند.
پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام در اردیبهشت ۱۳۹۸ در یک گزارش به مجمع از مزایای گسترش استخراج رمز ارز برای نظام گفته و مینویسد: هر بیتکوین ۲۱۵۰ کیلوواتساعت برق، معادل ۲۰بشکه نفت، مصرف میکند. هر بشکه نفت «۳۵۰دلار» سود برای ماینرها دارد.
در آن زمان، بیتکوین ۳۷هزار دلار بود؛ اکنون در سال ۱۴۰۴ با قیمت ۱۰۰هزار دلار، سود این مافیا سه برابر شده است. رسانهٔ حکومتی «برنا نیوز» در بهمن ۱۴۰۳ نوشت: «۹۵درصد مزارع غیرمجاز به سرقت برق مشغولاند».
دادستان دیوان محاسبات رژیم-تیر۱۴۰۰
ما بعداً میفهمیم که این داشته ماینر تولید میکرده...
مجلس رژیم نیز در کنار دولت، با حمایت از رمزارزها، به این چپاول مشروعیت داده است.
این در حالیست که کارگزاران نظام علت قطعیهای گسترده برق را، مصرف بالای مردم عنوان میکنند!
خبرگزاری حکومتی ایلنا روز ۲۳ اردیبهشت با عنوان «انتخاب ساعت بسیار عجیب برای مدارس دانشآموزان، تصمیم بسیار عجیب و جنجالی برای کودکان» نوشت: با این تصمیم بسیار عجیب، دانشآموزان حداقل باید ساعت ۵ صبح از خواب بیدار شده تا بتوانند ساعت ۶ سر کلاس باشند. با این شرایط چه انتظاری برای بهرهوری مناسب و تمرکز ذهنی کودکان وجود دارد؟
استاندار رژیم درباره بحران برق در استان گلستان گفت: قطع برق، چاههای آب را از مدار خارج کرده و صف کامیونهای کشاورزی تا یک کیلومتر امتداد یافته است. خاموشیهای اخیر مشکلات متعددی را برای مردم و بخشهای مختلف اقتصادی گلستان ایجاد کرده است.
طهماسبی درباره وضعیت منابع آبی استان گلستان گفت: بیش از ۹۵درصد منابع آب استان از چاههای زیرزمینی تأمین میشود که قطع برق موجب از مدار خارج شدن این چاهها و ایجاد مشکل در تأمین آب شرب میشود.