728 x 90

عربستان سعودی خواستار اصلاح ساختار شورای امنیت شد

شورای امنیت سازمان ملل
شورای امنیت سازمان ملل

به گزارش خبرگزاری العربیه روز سه‌شنبه اول اسفند، عربستان سعودی نسبت به عدم صدور قطعنامه شورای امنیت درباره غزه ابراز تأسف کرد

کاخ سفید: آمریکا نتوانست از قطعنامه پیشنهادی در شورای امنیت حمایت کند زیرا که اگر تصویب می‌شد مذاکرات حساس را به مخاطره می‌انداخت

عربستان سعودی درباره تصویب نشدن قطعنامه خواهان توقف فوری جنگ غزه در شورای امنیت سازمان ملل، ابراز تأسف کرد.

 به گزارش «العربیه» عربستان سعودی کاربرد «حق وتو» و عدم تصویب شدن قطعنامه در جلسه روز سه‌شنبه یکم اسفند شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره غزه را باعث تأسف خواند.

بنا بر این گزارش عربستان هم‌چنین بر لزوم ایفای نقش با‌اعتبار و بدون استانداردهای دوگانه از سوی شورای امنیت تأکید کرد.
در واکنش ریاض نیز آمده است که بیش از هر زمانی به اصلاح ساختار شورای امنیت نیاز است.

عربستان سعودی هم‌چنین اعلام کرد که وخیم‌تر شدن اوضاع انسانی در نوار غزه به نفع هیچ‌کدام از تلاش‌ها برای گفتگو و راه‌حل مسالمت‌آمیز مسأله فلسطین نیست.

 

در همین راستا مصر ضمن ابراز تأسف، «ناتوانی شورای امنیت سازمان ملل متحد در صدور قطعنامه برای متوقف کردن جنگ در نوار غزه» را «غیرقابل پذیرش» دانست.

قاهره هم‌چنین جلوگیری از صدور قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن نزاع مسلحانه را «سابقه‌ای زشت» توصیف کرد.

شایان ذکر است قطعنامه پیشنهادی الجزایر که ساعاتی پیش با هدف برقراری فوری آتش‌بس و کمک‌رسانی به نوار غزه در جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد ارائه شده بود به‌رغم حمایت و رأی موافق ۱۳ عضو از ۱۵ عضو دائمی و غیر‌دائمی شورای امنیت با رأی ممتنع انگلستان و استفاده آمریکا از حق وتو تصویب نشده و ناکام ماند.

این سومین بار است که از ابتدای آغاز جنگ میان اسراییل و حماس در هفتم اکتبر گذشته تاکنون، آمریکا در حمایت از تل‌آویو به استفاده از حق وتو علیه قطعنامه‌های شورای امنیت در سازمان ملل متحد متوسل می‌شود.

 

لیندا توماس گرینفیلد، نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل متحد پیش از آغاز رأی‌گیری، گفت که کشورش در تلاش است تا با همکاری مصر و قطر به توافقی دست یابد که اجازه آزادی گروگانها را بدهد.

گرینفیلد با تأکید این‌که هر گونه اقدامی از سوی شورای امنیت نباید مذاکرات تبادل اسرا را تضعیف کند، گفت: «معتقدیم که پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی، مذاکرات را تضعیف می‌کند و زمان ارائه آن مناسب نیست».

 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/eeb2e457-478d-4891-8289-76ac07717d7f"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات