سفر جواد ظریف به آمریکا واکنشهای منفی در درون رژیم داشته و یک رسانه حکومتی با عنوان «رمزگشایی از سفر غیرمعمول ظریف به آمریکا» نوشت:
تصمیمگیران (نظام) به این جمعبندی رسیدهاند که مشخصاً جان بولتون و مایک پومپئو را دور بزنند و مستقیماًً باب گفتگو با دونالد ترامپ را بگشایند. ظریف برای انجام این کار، تاکتیک حساسی را در پیش گرفته است که ریسکهای قابل توجهی دارد. سفر فعلی ظریف با سفرهای قبلی او به این کشور تفاوت معناداری دارد. ظریف در دوره حضورش در نیویورک سیگنالهای آشکاری برای مذاکره با آمریکا ارسال کرده و مکرراًً از «میز مذاکره» و «داشتن اختیار» صحبت کرده است.
اما شرایط فعلی در واشنگتن بهگونهیی است که زمینهسازی برای مذاکرات، حتی از خود مذاکرات هم دشوارتر است. حتی اگر ظریف موفق شود با ترامپ دیدار کند، این دیدار بهمعنی مذاکره نخواهد بود، بلکه مذاکرات واقعی برعهده پمپئو و بولتون خواهد بود.
تاجیک، سفیر سابق رژیم در اردن گفت: اینکه آمریکاییها اعلام داشتند ما این پیام را شنیدیم ولی استقبالی از این پالس مثبت از سوی (نظام) نکردند، بهخوبی نشان میدهد که ما در ابتدای کار قرار داریم. این سفر ظریف با یک هماهنگی داخلی صورت گرفته است. علت مصاحبه او با فاکس نیوز نشاندهنده این است که ظریف میخواهد با ترامپ مستقیماًً صحبت کند.
رسانه حکومتی(سایت ۲۴) نیز نوشت: اینکه ظریف برچه اساسی میگوید ترامپ دنبال جنگ با جمهوری اسلامی نیست را هنوز روشن نکرده است و بیشتر به وعدههای ترامپ در زمان مبارزات انتخاباتی استناد میکند. آیا برخی تحلیلها را باید باور کرد که حضور ظریف در نیویورک برای نشاندادن چراغ سبز به رهبری آمریکاست؟ میدانیم جمهوری اسلامی در مقاطع خاص واجد شرط انعطاف پذیری است.
همچنین فلاحتپیشه رئیس کمیسیون امنیت مجلس رژیم گفت: راهبردی برای مذاکره بین ایران و آمریکا وجود ندارد اگر راهبردی هم وجود داشته باشد، دولتی نیست.
سایت پاسدار محسن رضایی دبیر تشخیص مصلحت نظام آخوندی با ناامیدی از نتیجه ندادن تشبثات نوشت:
با این حال، بهنظر میرسد پاسخ وزارتخارجه آمریکا به پیشنهاد ظریف، نشاندهنده رویکرد غیرتعاملی و یکجانبه محور آمریکا باشد. جایی که در بیانیه وزارتخارجه آمریکا آمده است که جمهوری اسلامی ابتدا باید بخشی از زندانیان آمریکایی که از نظر آنها بیگناه هستند بدون هیچ مبادله یا مذاکرهای آزاد شوند.
آشنا مشاور آخوند روحانی، با دم زدن از اقتدار نظام آنهم در حضیض ذلت، سخافت را به اوج رساند و گفت:«ظریف و قاسم سلیمانی دو روی سکه اقتدار نظام هستند».!
حسین شیخ الاسلام، سفیر سابق رژیم در سوریه برای توجیه این دست و پازدنها، گفت: این اقدام جمهوری اسلامی در راستای گرفتن بهانه از دست ترامپ و مشاوران جنگافروزش است.