728 x 90

دیدار سه ساعته ترامپ و پوتین در آلاسکا؛ تمجید دو طرف بدون توافق بر سر اوکراین

کنفرانس خبری رؤسای جمهوری آمریکا و روسیه - آلاسکا
کنفرانس خبری رؤسای جمهوری آمریکا و روسیه - آلاسکا

روز جمعه ۲۴ مردادماه رؤسای جمهور آمریکا و روسیه حدود ۳ساعت در آلاسکا دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار مارکو روبیو وزیر خارجه و استیو ویتکاف فرستادهٔ ویژهٔ آمریکا و سرگی لاوروف وزیر خارجه و یوروی یوشاکوف مشاور سیاست خارجی روسیه نیز شرکت داشتند. هر دو طرف مذاکرات را سازنده و مثبت توصیف کردند.

 

آسوشیتدپرس گزارش داد: «دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد که پس از مذاکرات روز جمعه در آلاسکا، او و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، به توافقی برای پایان دادن به جنگ روسیه در اوکراین دست نیافته‌اند. این در حالی است که دو رهبر جزئیات اندکی درباره موارد مورد بحث ارائه کردند اما قویاً از یکدیگر تمجید کردند.

به گزارش آسوشیتدپرس پوتین گفت که او و ترامپ بر سر اوکراین به یک «تفاهم» دست یافته‌اند و به اروپا هشدار داد تا «این پیشرفت نوپا را از بین نبرد». اما ترامپ گفت: «تا زمانی که توافقی نهایی نشود، توافقی در کار نیست» و افزود که قصد دارد به‌زودی با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، و رهبران اروپایی گفتگو کند.

این نشست بدون دستیابی به توافقی برای پایان دادن یا حتی متوقف‌کردن این درگیری به پایان رسید.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c12d39ee-cddd-4b32-a506-9ec0e964d266"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات