چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت در حوالی ۹ شب دو کارمند سفارت اسراییل در واشنگتن توسط یک فرد مسلح به ضرب گلوله کشته شدند. بهگفته مقامات پلیس، ضارب به نام الیاس رودریگز در هنگام بازداشت شعار آزادی فلسطین میداد.
به گزارش رویترز دو کارمند سفارت اسراییل هنگام خروج از یک مراسم در موزه یهودی کاپیتال، در فاصله حدود دو کیلومتری کاخ سفید، هدف گلوله قرار گرفتند و در دم جان سپردند.
دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا طی تماسی با سفارت اسراییل بر ضرورت امنیت کارکنان سفارت تأکید و خاطرنشان کرد که اقدامات ضروری را مقرر خواهد کرد.
متعاقباً رهبران اروپایی نیز قتل را محکوم و جان باختن دو کارمند را تسلیت گفتند.
شماری از مقامات رسمی اسراییل این حادثه را نتیجه فرهنگ اسراییل ستیزی بهویژه در اروپا و حاصل محکومیتهای پیاپی اسراییل بهخاطر اقداماتش در غزه از سوی مقامات و دولتهای اروپایی توصیف کردند و بعضاً آنها را شریک جرم جنایت توصیف کردند.
پرچمهای اسراییل در همه جا به علامت عزا بهحالت نیمه افراشته در آمده است