در حالی که حملات باند غالب نظام در مجلس آخوندی به لایحه بودجه دولت ادامه دارد، آخوند روحانی روز یکشنبه ۱۶آذر در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولتش مدعی شد: «لایحهٔ بودجهٔ ۱۴۰۰ با نگاه واقعبینانه تنظیم شده است. این بودجه حاوی پیامهای روشن و متعدد و بیانگر وضعیت اقتصادی در سال آینده است».
وی بهطور مضحکی افزود: «با عملی شدن برجام توانستیم فروش نفت را به ۲میلیون بشکه در روز برسانیم. امروز هم این آمادگی برای افزایش تولید نفت وجود دارد».
دهنوی، عضو هیأت رئیسهٔ مجلس ارتجاع درباره بودجه سال آینده رژیم گفت: «خدا کند روحانی از خواب رویایی بیدار شود و اعداد را واقعی ببیند. فروش ۲میلیون بشکه در روز یعنی دولت، سال بعد را بدون تحریم فرض کرده که این امر واقعبینانه نیست».
وی افزود: «وابستگی لایحه بودجه ۱۴۰۰ به رویای نفت خیالی، بیش از ۴۰درصد است. متأسفانه اکنون ما در مجلس، لایحه بودجه دولتی را بررسی میکنیم که حتی خودش نمیداند چند نفر حقوق بگیر دارد». (روزنامه حکومتی آفتاب یزد ۱۶آذر)
کیهان خامنهای ۱۶آذر نیز نوشت: «لایحهٔ بودجهٔ ۱۴۰۰ آکنده از درآمدهای موهوم و غیرواقعی است. کسری بودجهٔ بزرگی در سال آینده خواهیم داشت. در لایحهٔ بودجه دولت به درآمدهای موهومی متوسط شده که عجیبترین آنها فروش روزانه ۲میلیون و ۳۰۰هزار بشکه نفت در روز است. در حالی که فروش کنونی نفت یکسوم این رقم هم نیست... یک آدم نهچندان با سواد هم میتواند بفهمد بودجهٔ ۱۴۰۰ چیزی در حد معجزه است و عواقب تورمی بسیار زیادی دارد».
روزنامه حکومتی ستاره صبح ۱۶آذر دیگر نیز نوشت: «دولت میپندارد که بایدن به برجام باز خواهد گشت و بر همین اساس پیشبینی کردهاند که فروش روزانه بیش از ۲میلیون بشکه نفت در بودجه سال آینده محقق خواهد شد، اما بهدلیل موانعی که در داخل، منطقه و آمریکا وجود دارد نخواهند گذاشت بایدن به برجام بازگردد، تحقق لایحه بودجه ۱۴۰۰ ناشدنی است».
روزنامهٔ حکومتی آفتاب یزد ۱۶آذر از باند روحانی نوشت: «بودجه دولت در سال آینده با نگاه خوشبینانه پس از پیروزی بایدن (و با فرض احیای برجام) جمعبندی شده است. در حالی که مصوبه اخیر مجلس شانس احیای برجام را بسیار کاهش داده است».
یک کارشناس حکومتی نیز گفت: «لایحهٔ بودجهٔ ۱۴۰۰ تنها وابسته به تحقق شرایط مذاکره (با آمریکا) است که اگر مذاکره رخ ندهد در این لایحه با ۷۰درصد کسری بودجه مواجه خواهیم شد و حتی اگر هم مذاکره بشود و (بر فرض) برجامی محقق شود، باز با کسری بودجهٔ ۳۰درصدی در این لایحه مواجه میشویم. نتیجهٔ این لایحه بین بد و بدتر است».