728 x 90

توافق دفاعی اوکراین و عربستان؛ گسترش همکاریهای نظامی و فناوری

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین
ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، اعلام کرد که اوکراین و عربستان سعودی یک توافق‌نامه همکاریهای دفاعی امضا کرده‌اند؛ توافقی که می‌تواند زمینه‌ساز قراردادهای آینده، همکاریهای فناوری و سرمایه‌گذاریهای مشترک میان دو کشور باشد.

به گفته زلنسکی، این توافق پیش از دیدار او با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، به امضا رسیده است.

زلنسکی در پیامی اعلام کرد که اوکراین آماده است دانش فنی و سامانه‌های خود را با عربستان سعودی به اشتراک بگذارد و دو کشور می‌توانند در زمینه حفاظت از جان انسان‌ها و همکاریهای دفاعی با یکدیگر همکاری کنند. او هم‌چنین گفت عربستان نیز توانمندی‌هایی دارد که برای اوکراین مهم و قابل توجه است و این همکاری می‌تواند برای هر دو کشور سودمند باشد.

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e8a66520-a8a6-4539-851c-04a0a508fa15"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات