تحریم فراگیر نه تنها خامنهای را با شکست و فضیحت روبهرو کرد، بلکه به جدال میان باندهای حکومتی دامن زد. بهخصوص که تهمانده مهرههایی که باند مغلوب بهرغم همه کرنشها و تندادن به خفت و خواریها به آنها دلبسته بود، در عمل از مجلس ارتجاع حذف شدهاند.
آخوند احمد خاتمی:
«از همه کاندیداها و هوادارانشان این درخواست را داریم که پایان رقابتها را که پایان امروز است، نباید فضای رقابتی را کش بدهند، دعواهای انتخاباتی را کش بدهند و جامعه را آکنده از تفرقه کنند کاندیداهایی که حائز حداکثر نشدند، از این کاندیداها هم یک انتظار هست، قهر با نظام کردن که معنا نداره».
کیهان خامنهای۲ اسفند ۹۸: «آنهایی هم که در داخل به بهانههای مختلف انتخابات را زیر سؤال برده و سعی کردند مردم را دلسرد کنند، در واقع تکمیلکننده پازل دشمن بودند و باید پاسخگو باشند».
رسانه حکومتی رویداد ۲۴ـ ۲ اسفند ۹۸: «اعلام نتایج غیررسمی نشان میدهد که مجلس یازدهم به تصرف اصولگرایان درآمده است».
روزنامه حکومتی اعتماد۲ اسفند ۹۸: «شورای نگهبان اصلاحطلبان را به مرخصی فرستاد». شورای نگهبان باعث شد (اصلاحطلبان) پیش از برگزاری انتخابات عرصه رقابت و انتخابات را واگذار کنند و آنها را «عملا از حضور چهرههای شاخص محروم» کرد.
تاجزاده معاون وزیر کشور سابق رژیم۲ اسفند ۹۸: در شرایط سخت و پیچیده کنونی که ایران بیش از همیشه مشارکت حداکثری ایرانیان نیاز داشت، چرا (خامنهای) شورای نگهبان را از رد صلاحیت نامزدها نهی نکرد تا به قیمت عدم شرکت اکثریت مردم، مجلس اقلیت اصولگرا تشکیل دهند. مگر قرار است در مجلس آینده چه کار کنند؟
روزنامه حکومتی همدلی۲ اسفند ۹۸: اعتراضات و انتقادها بر نحوه تأیید صلاحیتها، خالی بودن بسیاری از حوزهها... و اینگونه نقصها البته که فراموش شدنی نیستند؛ شاید پس از چندی بهنظر آید که از یاد رفتهاند اما مثل دردهای تسکین یافته با مسکنهای قوی، به مانند آتشهای زیر خاکستری هستند که هر لحظه امکان شعلهور شدن آنها وجود دارد.