728 x 90

تجمع اعتراضی معلمان حق‌التدریسی مقابل مجلس ارتجاع

تجمع اعتراضی معلمان حق‌التدریسی
تجمع اعتراضی معلمان حق‌التدریسی

معلمان حق‌التدریسی استانهای مختلف به تهران آمدند در تداوم اعتراضشان روز یکشنبه ۸اسفند در مقابل مجلس ارتجاع تجمع اعتراضی برپا کردند.
یکی از معلمان گفت:
یک هفته است با تمام مشکلات در تهرانیم و به تمام نهادهای ذیربط مراجعه کرده‌ایم؛ اما هیچ پاسخی به ما نداده‌اند. خواسته ما «روشن شدن وضعیت استخدامی» و تعیین‌تکلیف است. در بین ما خانم‌های باردار و همکاران بیمار هستند که با مشقت فراوان به تهران آمده‌اند و در این یک هفته به همه مقامات مسئول مراجعه کرده‌اند.

ما ۱۲هزار و ۸۰۰نفر در سراسر کشور هستیم که مطالبه ما صادر شدن احکام پیمانی است؛ ما همه دوره‌ها را گذرانده‌ایم؛ اکنون نیز کلاس داریم؛ همه مراحل لازم را طی کرده‌ایم اما هیچ اقدامی برای تعیین‌تکلیف استخدامی ما نمی‌شود.

اکنون روزهای پایانی سال است و بررسی لایحه بودجه سال آینده در مراحل نهایی است اما باز هم اعتنایی به وضعیت مبهم و بلاتکلیف ما نمی‌کنند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/53b7ecb9-fa87-4310-b394-93b01fca8160"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات