728 x 90

تاریخچه طولانی و خونین ترور و جاسوسی ایران در اروپا

تاریخچه طولانی و خونین ترور و جاسوسی رژیم ایران در اروپا - عکس آرشیوی
تاریخچه طولانی و خونین ترور و جاسوسی رژیم ایران در اروپا - عکس آرشیوی

توبی درشوویتس نایب‌رئیس ارشد روابط دولتی در بنیاد دفاع از دموکراسیها در واشنگتن و بنجامین واینتال کارشناس و محقق این بنیاد طی مقاله‌یی درباره تاریخچه طولانی و خونین ترور و جاسوسی رژیم ایران در اروپا جزییاتی از شبکه جاسوسی و ترور این رژیم را تشریح کردند

 

سایت ریل کلیر دیفنس ۸مرداد۹۷

توبی درشوویتس و بنجامین واینتال در مطلب مشترکی در این سایت نوشتند: شبکه قوی جاسوسی و ترور رژیم ایران در اروپا از زمان انقلاب سال ۱۹۷۹ تا حد زیادی بدون وقفه عمل کرده است. دولتهای اروپایی افراد تروریست را دستگیر و زندانی کرده‌اند ولی در متوقف کردن تهران ناکام مانده‌اند، به‌خاطر این‌که آنها فقط مجریان را مجازات می‌کنند نه رژیمی که فرامین را به آنها می‌دهد.

 

جدیدترین توطئه تروریستی رژیم ایران در اروپا

این سایت در اشاره به آخرین تلاش تروریستی رژیم برای هدف قرار دادن همایش مقاومت ایران در پاریس می‌نویسد: دادستانهای آلمانی اتهام توطئه برای ارتکاب قتل را علیه اسدالله اسدی یک دیپلمات ایرانی مرتبط به وزارت اطلاعات تهران را ثبت کرده‌اند. اسدی مزدورانی استخدام کرده بود تا در یک همایش در پاریس بمب‌گذاری کنند ولی پلیس قبل از حمله، آنها را دستگیر کرد. الآن سؤال این است که آیا دولتهای اروپایی تهران را به شیوه‌هایی مورد حسابرسی قرار خواهند داد که علامت هیچ‌گونه تحملی برای تروریسم دولتی را خواهد داد؟

تا الآن هیچ دولت اروپایی روابط دیپلماتیک خود را قطع نکرده یا قراردادهای تجاری را متوقف نکرده است.

اسدی ظاهراً یک زوج بلژیکی ایرانی تبار را استخدام کرده بود تا در همایش پاریس که توسط یک گروه اپوزیسیون تبعیدی ایرانی سازماندهی شده بود، مواد منفجره کار بگذارد. پلیس بلژیک این زوج را با ۵۰۰گرم مواد منفجره تی ای تی پی و یک چاشنی پیدا کرد.

سخنرانان در کنفرانس پاریس شامل شهردار سابق نیویورک رودی جولیانی و رئیس پیشین مجلس نمایندگان نیوت گینگریچ می‌شدند.

 

پیگیری قضایی پرونده اسدالله اسدی دیپلمات تروریست رژیم ایران

جدیت اتهامات، دولت اتریش را برانگیخت که از سفیر ایران در وین درخواست کند از این "دیپلمات ایرانی" رفع مصونیت کند. مدت کوتاهی بعد از این هلند نیز اعلام کرد که دو دیپلمات ایرانی را به دلایل نامعلوم اخراج کرده است.

در ارتباط با ناکارآمد بودن نرمش دولتهای اروپایی نسبت به تلاشهای تروریستی رژیم نویسنده می‌گوید: وقتی که ایران دادن فرمان بعدی را بررسی می‌کند بعید است این‌گونه تلنگرها روی آن، تأثیر بگذارد. بر عکس اگر دولتهای اروپایی در زمانی که اقتصاد ایران عمیقاً آسیب پذیر است تهدید به اعمال تحریم می‌کردند، ممکن بود تهران مجبور شود استراتژی‌اش را مورد بازبینی قرار دهد.

در حالیکه حمله شکست خورده پاریس یکی از گستاخانه‌ترین نمونه‌های جنایت و تروریسم ایران در این قاره در سالهای اخیر است، دولتهای اروپایی فعالیتهای غیرقانونی زیادی را گزارش کرده‌اند.

 

جاسوسی رژیم ایران در اروپا

در اکتبر ۲۰۱۷ وزیران دفاع، امور خارجه و تجارت خارجی هلند نامه‌یی به پارلمان فرستادند که در آن آمده بود، "تکنولوژی هلند در برنامه‌های سلاحهای کشتار جمعی و وسیله حمل آن در ایران، پاکستان یا سوریه مورد استفاده قرار گرفته."

در ماه مارس ۲۰۱۷ یک دادگاه برلین حیدر سید نقفی، یک شهروند پاکستانی، را به‌خاطر جاسوسی از جانب آژانس اطلاعات ایران  "علیه آلمان و یک کشور دیگر عضو ناتو" به چهار سال زندان محکوم کرد. به‌گفته مقامات آلمانی اقدامات سید نقفی یک "نشانه روشن تلاش ترور بود."

 

جنایت تروریستی میکونوس

...یکی از مرگبارترین حملات ایران در آلمان نشان می‌دهد که چگونه تهران از حسابرسی فرار می‌کند. در سال ۱۹۹۲ دولت ایران دستور اعدام مخالفان کرد در رستوران یونانی میکونوس در برلین را صادر کرد. یک دادگاه آلمان حکم داد که رژیم مسئول قتل سه رهبر کرد ایرانی و مترجم آنها بود. قاضی فریتهوف کوبش در نتیجه‌گیری محاکمه اعلام کرد: "رهبری سیاسی ایران دستور این جنایت را صادر کرد." و افزود، "آنها این تصمیم را گرفتند تا منظور این‌که یک صدای مخالف را ساکت کنند. این یک اقدام رسمی تسویه است که بدون قضاوت دستور آن داده شده."

دادستان برلین تقصیر را مستقیماًً به گردن رئیس‌جمهور وقت ایران علی‌اکبر هاشمی رفسنجانی و رهبر عالی علی خامنه‌ای انداخت. بین سالهای ۱۹۷۹ و ۱۹۹۴ به‌گفته سی آی ای رژیم ایران تلاش کرد بیش از ۶۰نفر در اروپا از جمله چند نفر در آلمان را ترور کند. با این حال آلمان فقط سفیرش را برای مشاوره فراخواند و چهار دیپلمات ایرانی را اخراج کرد.

آنگلا مرکل صدراعظم آلمان، قاتلان میکونوس را به‌رغم این‌که آنها احکام حبس ابد گرفته بودند در سال ۲۰۰۷ آزاد کرد. به‌محض برگشتن به کشور مجرم ایرانی کاظم دارابی توسط مقامات ارشد وزارت‌خارجه مورد استقبال قرار گرفت. رژیم یک مرسدس و جایزه نقدی به مجرم دیگر که قبل از دستگیر شدن فرار کرده بود، اعطا کرد. همزمان بسیاری کشورهای اروپایی روابط دیپلماتیک خود را با رژیم ایران قطع کردند ولی فقط چند ماه بعد مجدداً آن روابط را برقرار کردند.

 

چشم انداز ترورهای بیشتر توسط رژیم ایران

بعد از جدید‌ترین توطئه بمب‌گذاری در همایش فرانسه، یک مقام اظهارنظر کرد که "اگر ایران بتواند در پاریس حمله بمب‌گذاری طراحی کند آنها می‌توانند هر جای دیگری در جهان حملاتی را طراحی کنند." در واقع ایران اغلب با معافیت از مجازات همین کار را می‌کند.

...اگر چیزی تغییر نکند، ایران ترورهای بیشتری در خاک اروپا انجام خواهد داد. به جای این، آخرین توطئه بمب‌گذاری ایران باید اروپا را تکان می‌داد تا اختلافات خود با آمریکا را حل و فصل کند و دست به یک بسیج جامع فشار بین‌المللی بزند که ایران را وادار کند تا شبکه تروریسم، جاسوسی و قتل خود را تعطیل کند.

 

بیشتر بخوانید

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/7f90be2e-d3ed-449e-942c-8435a4d75a5b"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات