728 x 90

بندرعباس؛ تلاش اژه‌ای برای لاپوشانی نقش سپاه در فاجعه انفجار مرگبار

اسکله بندرعباس
اسکله بندرعباس

پس از گذشت ۴ماه از انفجار مهیب اسکله بندرعباس که بیش از ۱۰۰۰کشته و مجروح بر جای گذاشت، اژه‌ای سردژخیم قضاییه جلادان برای دربردن سپاه ضدخلقی که با انبار کردن مواد انفجاری برای ساختن موشک، مقصر اصلی فاجعه اسکله بندرعباس بود، اعلام کرد: دستگاه‌های متعدد و افرادی مقصر شناخته شده‌اند؛ البته این قضیه باید مسیر خود را طی کند، لکن چنان‌چه موضوع نهایی شد، قطعاً به تقصیر آنهایی که مقصر هستند رسیدگی می‌شود.

 

از سوی دیگر تلویزیون رژیم درباره مقصران این انفجار مهیب، بدون هیچ اشاره‌ای به نقش سپاه و مواد منفجره وارد شده توسط آن گفت:

‌تلویزیون رژیم - ۱۷شهریور ۱۴۰۴:

گوینده رژیم: مقصران حادثه بندر شهید رجایی معرفی شدند... ۲۱نهاد مسئول در حادثه مقصر شناخته شدند که در فهرست مقصرها وزارت‌خانه‌های اقتصاد، صمت، بهداشت و راه و شهرسازی هم به چشم می‌خورند در این گزارش اومده عوامل متعددی از جمله نگهداری نامناسب مواد خطرناک برای مدت طولانی، فقدان کنترل‌های محیطی کافی، ضعف در هماهنگی بین سازمانی و غلبه ملاحظات اقتصادی بر الزامات ایمنی در وقوع حادثه نقش داشتند.

 

خاطرنشان می‌شود کمیسیون امنیت و ضدتروریسم شورای ملی مقاومت ایران روز هفتم اردیبهشت ۱۴۰۴ طی اطلاعیه‌یی اعلام کرد: انفجار کانتینرها در قسمت سینا در انبار شرکت ”بناگستر” صورت گرفت. مواد منفجره پرکلرات سدیم است که برای سوخت جامد در موشک‌های بالستیک استفاده می‌شود. شرکت بناگستر از زیرمجموعه‌های هولدینگ شرکت ”سپهرانرژی“ وزارت دفاع رژیم است که در ۲۹نوامبر ۲۰۲۳ از طرف اوفک تحت تحریم قرار گرفت.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f02cacd0-8276-4591-88dd-1ff4e4b21b1a"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات