728 x 90

انتخاب مارک کارنی به‌عنوان نخست‌وزیر کانادا

مارک کارنی، رهبر منتخب حزب لیبرال کانادا
مارک کارنی، رهبر منتخب حزب لیبرال کانادا

بر اساس نتایج رسمی اعلام‌شده در روز یکشنبه ۱۹ اسفند، مارک کارنی، رئیس پیشین بانک مرکزی کانادا، در رقابت برای رهبری حزب حاکم «لیبرال» به پیروزی رسید و جانشین جاستین ترودو خواهد شد. وی که ۵۹سال دارد با کسب ۸۶درصد آرا، توانست بر کریستیا فریلند، وزیر دارای پیشین پیروز شود.
کارنی که می‌بایست به‌زودی در مبارزه انتخابات سراسری کانادا شرکت کند در اظهاراتی پیرامون روابط با آمریکا گفت که کانادا تا زمانی که آمریکایی‌ها به ما احترام نگذارند تعرفه‌های تلافی‌جویانه را حفظ خواهد کرد.
مارک کارنی پیش‌تر از مدیران اجرایی شرکت «گلدمن ساکس» بود و ۱۳سال در لندن، توکیو، نیویورک و تورنتو فعالیت کرد. او در سال ۲۰۰۳ به‌عنوان معاون رئیس بانک کانادا منصوب شد.

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/93ef1b46-c06e-4eaa-8c74-3e09006b934b"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات