728 x 90

الحره: خانم مریم رجوی انتخابات رژیم را نمایشی توصیف کرد و گفت خامنه‌ای با حذف رقبا راه ابراهیم رئیسی جلاد ۶۷ را هموار کرد

رئیسی جلاد
رئیسی جلاد
  • الحره: خانم مریم رجوی انتخابات رژیم را نمایشی توصیف کرد و گفت: خامنه‌ای با حذف رقبا راه ابراهیم رئیسی جلاد ۶۷ قاتل مجاهدین و یکی از بزرگترین جنایتکاران علیه بشریت هموار کرد

الحره ۵ خرداد ۱۴۰۰ نوشت:‌ تنها هفت نفر از ۵۹۰ نامزد، مورد تأیید شورای نگهبان قرار گرفتند، تا در انتخابات ریاست‌جمهوری که قرار است در ۲۸ خرداد آینده برگزار شود، شرکت کنند. این شورا تحت نظارت علی خامنه‌ای است.

خانم مریم رجوی گفت: ”خامنه ای تصمیم به یک‌پایه کردن رژیم و اعمال حداکثر سرکوب گرفته است. خامنه‌ای راه را برای حذف رقبا و روی کار آوردن ابراهیم رئیسی جلاد ۶۷، قاتل مجاهدین و یکی از بزرگترین جنایتکاران علیه بشریت در ۵۰سال اخیر هموار کرد“ .

خانم رجوی انتخابات رژیم را نمایشی توصیف کرد و مردم ایران را به تحریم یکپارچه نمایش انتخاباتی و اعتراض علیه سناریوی خامنه‌ای برای سرقت و غصب آشکار حاکمیت مردم ایران، فراخواند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/7ea4cb59-4eb0-49ba-b3bf-15209f9c7dc3"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات