728 x 90

اعدام ۱۵زندانی در ۱۶ و ۱۷ دیماه ۱۴۰۴، شمار اعدامها در سال ۱۴۰۴ از ۲۰۰۰ عبور کرد

اطلاعیه شورای ملی مقاومت ایران
اطلاعیه شورای ملی مقاومت ایران

شورای ملی مقاومت ایران -سربرگ

اعدام ۱۵زندانی در ۱۶ و ۱۷ دیماه ۱۴۰۴، شمار اعدامها در سال ۱۴۰۴ از ۲۰۰۰ عبور کرد

 

در حالی‌که قیام شکوهمند سراسری مردم ایران هر روز شتاب بیشتری می‌گیرد و اکثر شهرهای کشور درگیر نبرد سرنوشت با دیکتاتوری حاکم هستند، خامنه‌ای از یک‌سو فرمان آتش گشودن بر روی معترضان و حمله به بیمارستانها و دستگیری مجروحان را می‌دهد و از سوی دیگر هم‌چنان بر طبل اعدام زندانیان می‌کوبد، تا شاید از سرنگونی محتوم نظام منحوس ولایت فقیه جلوگیری کند. در حالی‌که هنوز دو ماه و نیم به پایان سال ۱۴۰۴ مانده است، شمار زندانیان اعدام شده دست کم به ۲۰۱۶نفر می‌رسد. اما این سلاح دیگر کارآیی ندارد و قیام را هر چه شعله‌ورتر می‌کند.

دژخیمان خامنه‌ای امروز چهارشنبه ۱۷ دیماه ۷زندانی را روانه چوبه‌های دار کردند. یکی از قربانیان به‌نوشته میزان خبرگزاری قضاییه جلادان: «علی اردستانی فرزند احمد» است که «بامداد امروز (چهارشنبه هفدهم دیماه ۱۴۰۴) به جرم جاسوسی» اعدام شد. منابع رژیم آخوندی هیچ توضیحی در مورد زمان و محل دستگیری و زندان و محل اعدام علی اردستانی نداده‌اند.

اسامی سایر قربانیان روز۱۷ دی عبارتند از کاوه پناهی و علی نیرنگ در یزد، یزدان اللهیاری، هال پیشوا، امید نوبخت و یک زندانی با نام فامیلی حسینی در قزلحصار.

سه‌شنبه ۱۶ دیماه ۸زندانی اعدام شدند؛ شامل: فرج الله تبرک در برازجان، مهران چوپانی در جیرفت، مسلم حاجی بابایی و یک زندانی دیگر در اهواز، سلطان مرادرسولی در خواف، کرم شاه‌بحری در بیرجند، فردین سهراب‌زاده در ایلام و محسن تیموری در رشت.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

۱۷ دیماه ۱۴۰۴ (۷ ژانویه ۲۰۲۶)

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/5b6b371d-5b9e-4dd9-943b-d234544d6cb0"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات