روزنامه حکومتی جوان وابسته به سپاه پاسداران در مقالهای به تاریخ پنجشنبه ۱۱مرداد با اعتراف بهوجود مافیای دارو و نقش آن در افزایش آمار فوتیهای کرونا نوشت: «اصرار بر تجویز و استفاده از داروهای غیرمفید در درمان، پشتپردههایی دارد و از فعالیتهای مافیای دارو و درمان و برخی کاسبان کرونا در ساختار بهداشتی کشور حکایت دارد».
این روزنامه در ادامه با اعتراف به مرگ منتج از استفاده از این داروها ادامه میدهد: «اعتراف به بیاثر بودن داروهایی همچون رمدسیویر با افشاگریهای جدیدی همراه بوده تا معلوم شود پشتپردهٔ استفاده از داروهای بیاثر برای درمان بیماران که در مواردی حتی به مرگ آنان ختم شده چه بوده است!. ». .
این روزنامه وابسته به باند ولیفقیه در انتها با حمله به نمکی وزیر بهداشت آخوند روحانی خواهان محاکمه او بهعنوان متهم شده و مینویسد: «مافیای دارو و امضاهای طلایی؛ سعید نمکی، ماجرای داروهای ممنوعه کرونا و ادامه تجویز آنها با وجود شواهد علمی قطعی بر رد اثرگذاری و حتی عوارض جانبی شدیدی همچون مرگ بیماران کرونایی حالا ابعاد تازهتری هم پیدا کرده است. دکتر علی اصغر زندهدل گفت: «ژاپن این دارو را تولید کرد و دید هیچ تأثیری ندارد و آن را به چین داد و چین با ایران مذاکره داشت و ایران هم بدون مطالعه این داروها را در سطح هزار میلیارد تومان خریداری کرد و این خرید هزار میلیاردی را در چند مرحله تکرار کرد و این دارو را به تمام استانها و دانشگاهها فرستاد. با علم به اینکه این دارو هیچ تأثیری ندارد، مردم را مجبور به استفاده از این دارو کردند. به مرور هم معلوم شد تنها کشوری که از این دارو استفاده کرده ایران بوده است و ما خودمان داوطلبانه با وجودی که میدانستیم دارو اثری ندارد، آن را خریداری کردهایم و از آن بدتر دستور داده شد تا تمام شدن این داروها مصرف شوند و پولش را از مردم بگیریم»! از نگاه این پزشک باید وکلا و حقوقدانان و کسانی که دستشان میرسد متهمان را محاکمه کنند».
در جریان جنگ گرگها گوشههای دیگری از عملکرد جنایتکارانه مافیای حکومتی دارو برملا شد.
تلویزیون رژیم ۱۰شهریور۱۴۰۰:
ما نمونه داشتیم دیگه در همین سازمان غذا و دارو نمونه داشتیم از یک شرکت خصوصی آمدند شدند رئیس سازمان غذا و دارو همکارش را که در همان شرکت بوده آمده کرده مدیرکل دارو اونوقت وقتی مثلا میبینیم در فضای قیمتگذاری میبینند داروهایی که برای این شرکت تصویب قیمتگذاری کردند چهار برابر مورد مشابه خودش است همان دارو ها! یعنی دارویی با یک داروی یکسان برای شرکتی که خودشان قبلاً آمدند چهار برابر است
محسن جلواتی: نمونه داشتیم یک دارویی که برای مردم ضرر داشته و حتی تا کشته شدن مردم بحث استفاده
مجری: یعنی جان مردم
محسن جلواتی: جان مردم وقتی گفتند این دارو ریکال بشه جمعآوری بشه اونها با جسارت گفتند ما همچین کاری نمیکنیم و این در گزارشات مکتوب سازمان غذا و دارو هست خب این چه چیزی اون اثر اولیه تعارض منافع است که برای شرکتی که اینها از توی آن شرکت آمدند و به بخش دولتی یا عکس. »...