عملیات جستوجو برای یافتن خدمۀ دوم یک فروند جنگندۀ اف-۱۵ آمریکایی که روز جمعه در خاک رژیم ایران هدف قرار گرفته و سقوط کرده، همچنان ادامه دارد.
در نخستین ساعات روز شنبه پانزدهم فروردینماه، مقامهای محلی استان کهگیلویه و بویراحمد از تداوم این عملیات خبر دادند. همزمان، تلاشهای جستوجو و نجات ارتش آمریکا نیز تا ساعات پایانی روز جمعه بدون نتیجه باقی مانده بود.
در همین حال، خلبان این جنگنده پیشتر توسط تیمهای جستوجوی آمریکا شناسایی شده و برای مداوا به یک مرکز درمانی منتقل شده است.
از سوی دیگر، جمهوری اسلامی مدعی شده است که یک فروند هواپیمای تهاجمی «اِی-۱۰» آمریکا را در نزدیکی تنگۀ هرمز سرنگون کرده است. آمریکا وقوع سانحه برای این هواپیما و نجات خلبان آن را تأیید کرده، اما جزئیاتی درباره علت یا شرایط سقوط ارائه نداده است.