روزنامه کویتی القبس نوشت: باراک اوباما باید از شکست سیاست مماشات در برابر رژیم ایران، پند گرفته و آزموده را نیازماید. اولین گام در این راستا خارج کردن سازمان مجاهدین خلق از لیست تروریستی است.
روزنامه کویتی القبس، در مقالهیی با عنوان ”آزمایشی کلیدی برای سیاست اوباما“ نوشت: سالها است محافل و دوائری در درون و بیرون هیأت حاکمه آمریکا ایده ابراز حسن نیت در قبال رژیم ایران با هدف پیدا کردن یک فرد یا جریان میانهرو از درون رژیم ایران را دنبال کردهاند، اما واقعیت این است که سیاست سازش و مماشات یکجانبه با رژیم حاکم بر ایران که تاکنون 55 بار از سوی ارگانهای مختلف سازمان ملل متحد بهدلیل موارد نقض حقوقبشر محکوم شده است، به اذعان اغلب دستاندرکاران شکست خورده است… این کاندولیزا رایس است که با صدای بلند اعلام میکند هر سیاست خارجی بد آمریکا در 30سال گذشته با این شروع شده است که ”بگذارید میانهروهایی را در درون رژیم ایران پیدا کنیم، بنابراین ما دیگر دنبال این سیاست نمی رویم“ .
اوج این سیاست در دوران ریاست جمهوری خاتمی بود، که وزارتخارجه آمریکا در دوران مادلین آلبرایت برای خوشآمدگویی به رژیم حاکم بر ایران، نام سازمان مجاهدین خلق ایران را در لیست سازمانهای خارجی تروریستی وزارت خارجه آمریکا قرار داد.
اما در حال حاضر باراک اوباما سیاست تغییر را عنوان میکند. در نتیجه، وی باید از شکستها پند و آموزش بگیرد و سیاست قاطعانهیی را در قبال حاکمان تهران در پیش بگیرد تا فرصت دستیابی آنان بهسلاح اتمی و صدور بنیادگراییشان به سراسر خاورمیانه را از آنها بگیرد.
القبس کویت افزود: اوباما باید یک علامت صریح و روشن بهرژیم ایران بفرستد. اولین گام همانا خارج کردن سازمان مجاهدین خلق از لیست تروریستی است. یعنی خارج کردن ستون فقرات مقاومتی که دارای ظرفیت و پتانسیل ایجاد یک تغییر دموکراتیک در ایران میباشد.
سازمان مجاهدین خلق ایران در یک چالش هفتساله و با بهدست آوردن حکم 7دادگاه در انگلیس و دادگاه عدالت اروپا به نفع خود، توانست 27 کشور اروپایی را وادار کند به خارج کردن نام خود از لیست ظالمانه تروریستی تن در دهند. در اینجا بود که دیوار اتهام تروریسم فرو ریخت. طلسم در هم شکست. «مجاهدین خلق» از آتش این فتنه و افترای ظالمانه عبور کردند و این نقطه عطفی تعیین کننده در مسیر تغییر دموکراتیک در ایران و تأکید ی بر مشروعیت بینالمللی این اپوزیسیون بود. بلافاصله پس از این تصمیم، پارلمانترهای اروپایی در یک گام بهپیش از یک ابتکار اروپایی مبنی بر لزوم بهرسمیت شناختن شورای ملی مقاومت ایران خبر دادند. در ایالت متحده آمریکا نیز اعضایی از کنگره و شخصیتهای برجسته خواهان بهرسمیت شناختن شورای ملی مقاومت ایران و مجاهدین خلق شدند.
القبس نتیجهگیری کرد: آینده ایران از آن کسانی است که در مسیر مردم میهنشان رنج بسیار بردهاند. آری کسانی که بر اراده سیاسی دولتهای اروپایی در مماشات با حاکمان ایران پیروز شدند، پس قطعًا بر خود این رژیم نیز پیروز خواهند شد. آمریکا نیز باید، آزموده را نیازماید و راه اروپا را در بهرسمیت شناختن مجاهدین خلق و مقاومت ایران در پیش بگیرد.
<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/645282b3-580d-4972-80cf-fbe73f2a30ed"></iframe>