728 x 90

اختلافات سیاسی در ایران,گردهمايي بزرگ ايرانيان,گردهماییهای مجاهدین,

بروز رعشه‌های هراس و استیصال در بالای نظام

-

گردهمایی بزرگ مقاومت
گردهمایی بزرگ مقاومت
 

برگزاری گردهمایی بزرگ مقاومت در پاریس و بروز رعشه‌های هراس و استیصال در مهره های بالای نظام

 
زوزه‌های بی‌قافیه جنتی گماشته ولی‌فقیه در رأس خبرگان ارتجاع و شورای نگهبان خامنه‌ای

تلویزیون رژیم – 13تیر: دبیر شورای نگهبان از سکوت مدعیان حقوق‌بشر در برابر ترورهای مردم ایران انتقاد کرد

آویختن دستیار ویژه رئیس مجلس ارتجاع در امور بین‌الملل به مقامات فرانسوی با ترهات آخوندی

تلویزیون رژیم -13تیر: دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل در دیدار دبیرکل وزارت اروپا و امور خارجه فرانسه گفت اخبار و نشانه‌ها از شروع تدریجی پیوند گروه تروریستی داعش و (مجاهدین) حکایت دارد. حسین امیر عبداللهیان این موضوع را برای روابط غرب آسیا و اروپا و جهان خطرناک دانست. وی از برگزاری نشست (مجاهدین) در پاریس هم انتقاد کرد.

پیش از ابراز وحشتهای دستیار ویژه رئیس مجلس ارتجاع، علاءالدین بروجردی سرکرده کمیسیون امنیت مجلس آخوندی برای حفظ روحیه ریزشیهای داخلی و فرامرزی نظام مدعی شده بود: «این اقدامات هیچ تاثیری در امنیت ملی نظام ندارد» (صراط- 12تیر).

زوزه‌های وحشت همراه با تناقض‌گویی در مجلس ارتجاع

صفاری نطنزی سرکرده کمیته روابط خارجی مجلس ارتجاع: نشست مجاهدین حرکتی نمایشی برای افزایش فشار بر ایران است. (ایسنا 12تیر)

رحیمی عضو کمیسیون امنیت مجلس آخوندی: اعتراض به حضور فرانسوی‌ها در نشست مجاهدین از طریق راههای دیپلوماتیک انجام شود... حضور چند نماینده فرانسه در نشست مجاهدین غیرقابل قبول و گزنده است. این عضو کمیسیون امنیت مجلس رژیم در ادامه با تأکید بر این‌که اعتراض متناسب نظام نسبت به این اقدام ضروری و مورد انتظار است یا یک پیشنهاد وضعیت خفت‌بار نظام را به نمایش گذاشت و گفت: پیشنهادم این است رئیس مجلس مراتب اعتراض نمایندگان را به همتای فرانسوی منعکس کند. البته اعتراض مؤثرنظام به حرکت ناشایست نمایندگان فرانسه به‌معنای بر هم زدن قراردادهای تجاری دو کشور در حوزه خودروسازی یا نفتی یا ایرادخسارات به کشورمان نیست. (ایسنا 11تیر)

عزیز اکبریان عضو دیگر مجلس ارتجاع هم به زبان معکوس به انزوای رژیم اذعان کرد و فغان برآورد که «برگزاری گردهمایی مجاهدین در فرانسه و حمایت سران کاخ الیزه از آنها، نشانه بارزی از دشمنی و عداوت مدعیان دموکراسی و دفاع از حقوق‌بشر با نظام است» (سایت فانوس – 13تیر).

ابراز نگرانی سخنگوی دولت روحانی با رطب و یابس بافتن


 تلویزیون رژیم 13تیر: نوبخت: این گروه تروریستی خیلی بی‌ارزش‌تر از اونه که حالا کشور فرانسه واقعاً ما این انتقاد را داریم... !

مراجع حکومتی هم سراسیمه به صحنه آمدند

آخوند نوری همدانی: انتظار از مسئولان کشور این است که در مقابل نشست (مجاهدین) در فرانسه موضعگیری کنند و تذکر بدهند. مردم توقع دارند در مقابل تحریم‌های جدید سنا و مصادره اموال آنان موضعگیری انجام شود؛ نه این‌که عده‌یی به توجیه آن پرداخته یا سکوت کنند. (بسیج نیوز 13تیر)

شورای قلابی شهر تهران هم به فغان در آمد

چمران رئیس شورای قلابی شهر تهران هم نتوانست ابراز وحشتش از اجلاس بزرگ مقاومت در پاریس را در لفافه جنگ باندی پنهان کند. وی با اشاره به برگزاری گردهمایی مجاهدین در پاریس و تقارن این امر با حضور ظریف در این شهر گفت: این از عجایب روزگار است که چنین اتفاقی رخ می‌دهد و امیدواریم دستگاه دیپلوماسی ما با قدرت بیشتری نسبت به این موارد برخورد کند. چشم آقای ظریف روشن که در کنار دستشان (مجاهدین) جلسه برگزار می‌کنند و حسن همجواری یعنی همین و همه ما انتظار داریم دستگاه دیپلوماسی با صلابت و جربزه‌ی بیشتری با این موضوعات برخورد کند و در حالی که عده‌یی برای براندازی نظام جمهوری اسلامی برنامه‌ریزی می‌کنند و به ساحت امام توهین می‌کنند برخورد جدی شود (ایسنا 11تیر).

کهکشان شکاف درون رژیم را عمیق‌تر کرده است.
کیهان خامنه‌ای 14تیر: تحقیر کردند و جایزه گرفتند
همایش بزرگ مقاومت ایران در درون رژیم به‌مثابه زهر شقه به بحرانهای درونی نظام دامن زد. از جمله پاسدار حسین شریعتمداری در بادداست روز کیهان تحت عنوان: تحقیر کردند و بردند» نوشت:
«اظهارات «برنار کوشنر» وزیر خارجه اسبق فرانسه در همایش سازمان (مجاهدین) که یک روز بعد از بازگشت آقای دکتر ظریف از سفر فرانسه و در پاریس برگزار شده بود، نشانه دیگری از اصرار دولت فرانسه به تحقیر کشورمان است».

شریعتمداری افزوده است: « «پاتریک پویانه» مدیرعامل شرکت فرانسوی توتال که برای عقد قرارداد با وزارت نفت کشورمان به ایران آمده بود، با آقای دکتر روحانی ملاقات کرد و خبر این ملاقات با آب و تاب منتشر شد... این ملاقات در حالی صورت پذیرفته که چند روز قبل دولت فرانسه حاضر نشد درباره ملاقات آقای ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان با «امانوئل‌ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه بیانیه‌یی صادر کرده و یا کمترین خبری از انجام این ملاقات منتشر شود. این اقدام دولت فرانسه در فرهنگ جاری و شناخته شده روابط بین‌المللی به مفهوم و معنای «تحقیرکشور میهمان» است...

نشانه دیگری از اصرار دولت فرانسه به تحقیر کشورمان است و به‌وضوح نشان می‌دهد که خودداری دولت فرانسه از انتشار خبر ملاقات ظریف و ماکرون با هدف تحقیر دولت جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته است!...

برنار کوشنر در همایش (مجاهدین) در پاریس می‌گوید؛ «ظریف، وزیر امور خارجه ایران، دیروز به فرانسه آمد و از وی استقبال شد. من نمی‌خواهم آقای «ژان ایو» وزیر امور خارجه فرانسه را مقصر بدانم. ما یک جمهوری قدیمی هستیم و بر این اساس می‌توانیم از هر کسی استقبال کنیم و او را در کشور خود بپذیریم - به لحن تحقیر‌آمیز او توجه کنید - اما شاید بهتر باشد کارها را در زمان مناسب انجام بدهیم. به نظر من استقبال از آقای ظریف، یک روز پیش از این تجمع (همایش‌مجاهدین) کار چندان درستی نبود... اما از این‌که دولت بیانیه‌یی عمومی در مورد سفر آقای ظریف منتشر نکرد بسیار خوشحال و مفتخر هستیم»!

شریعتمداری در ادامه نوشته است: «اظهارات کوشنر به صراحت نشان می‌دهد که خودداری دولت فرانسه از صدور بیانیه درباره ملاقات آقای ظریف با امانوئل ماکرون و حتی امتناع از اعلام خبر این ملاقات، با انگیزه تحقیر دولت ایران صورت پذیرفته بود... انتظار مردم خون دل خورده و شهید داده این مرز و بوم از آقای ظریف این بود که نه فقط در اعتراض به برگزاری همایش (مجاهدین) از سفر به فرانسه خودداری کند، بلکه این اقدام خصمانه فرانسوی‌ها را با برخوردی سخت و پشیمان‌کننده پاسخ بدهد که... !»

پاسدار شریعتمداری در ادامه این یادداشت روز به یک نمونه از تحقیرهای قبلی می‌پردازد و می‌نویسد: «اشاره به این نکته نیز ضروری است که دوشنبه شب 14‌بهمن‌ماه 95سفارت فرانسه به‌مناسبت حضور «ژان‌مایک‌آیرو» وزیر امور خارجه سابق فرانسه که به ایران آمده بود، ضیافت شامی برگزار کرد. در این ضیافت، پس از سخنرانی «آیرو» یکی از تجار فرانسوی از وی می‌پرسد:
«آیا فکر نمی‌کنید این مسأله روی روابط تجاری ما با ایران تاثیر بگذارد و نتوانیم در این سفر قرارداد خاصی منعقد کنیم؟ شما از واکنش مقامات ایرانی نگران نیستید» ؟ وزیرخارجه فرانسه با کمال وقاحت در پاسخ می‌گوید: «خیر، بنده هیچ نگرانی نسبت به موفقیت‌آمیز بودن این سفر ندارم. مقامات ایرانی در هیچ‌یک از جلسات مقدماتی و برنامه‌ریزی برای سفر در تهران و پاریس به این مسأله معترض نشدند». آیرو در ادامه پاسخ خود به تاجر فرانسوی، اظهارنظری درباره موقعیت کشورمان دارد که بدون تعارف و البته با عرض پوزش، باید عرق شرم بر پیشانی دولت بنشاند. او می‌گوید؛ «دولت ایران به این سفرها احتیاج دارد و مطمئن هستم که از آنها هیچ اعتراضی در جلسات فردا هم نخواهیم شنید... در ارزیابی ضعف مفرط دولت یازدهم حق با «ژان‌مایک‌آیرو» وزیر امور خارجه وقت فرانسه بود که می‌دانست این روزها در ایران اسلامی با دولت واداده‌ای طرف است»

شریعتمداری در ادامه می‌افزاید: «و بالاخره باید از جناب روحانی پرسید؛ کدامیک از وادادگی‌های دولت شما که در این یادداشت فقط به چند نمونه از آن اشاره شده، قابل انکار است؟ لطفاً ماجرای این وادادگی‌ها و پذیرش این تحقیرها را به سلیقه‌های سیاسی نسبت ندهید. به یقین هیچیک از 23‌میلیون نفری که به شما رأی داده‌اند حاضر به پذیرش اینهمه تحقیر نیستند. مگر آنها شما را برگزیده‌اند که تحقیرشان کنید؟! و در مقابل این تحقیرها با قرارداد خسارت‌بار توتال به حریف جایزه هم بدهید؟!».

«همایش مجاهدین؛ انفعال شدید وزارت‌خارجه و هزینه‌های غیرقابل جبران ملی»

خبرگزاری سپاه پاسداران – 13تیر 96: «عدم واکنش به موقع هم ضمن تحمیل انفعال و رخوت در این مجموعه حساس، به منافع ملی خسارت‌های جدی وارد می‌کند... اتفاقات دردناک اخیر در فرانسه از جمله مواردی بود که انتظار می‌رفت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در بالاترین سطح ممکن واکنش راهبردی نشان بدهد... وزارت‌خارجه فعلی نیاز به خانه تکانی اساسی دارد تا درک درستی نسبت به تهدیدهای دشمنان شناخته شده و فهم منطقی به منافع ملی داشته باشد».
«دهن کجی پاریس به دیپلوماسی التماسی»
 
سایت حکومتی جام نیوز – 13تیر 96: «در ایام انتخابات اخیر، عده‌یی با عنوان روشن شدن اعدام‌های سال ۶۷، به‌دنبال احقاق حقوق [!] تروریستها بودند... جالب این‌که در نشست مجاهدین، مریم رجوی نیز از دو موضوع تشکر کرد:
اولا؛ تشکر از بدنه برانداز فتنه‌گر در سال ۸۸ که شعار «مرگ بر اصل ولایت فقیه» سردادند.

ثانیا؛ کسانی که در انتخابات اخیر موضوع اعدام‌های سال ۶۷را زنده کردند...

پیداست که ضدیت با اصل ولایت فقیه و اعدام‌های سال ۶۷، اسم رمز و حلقه وصل جریان برانداز و یا متأثرین از این تفکر، در بخش‌هایی از جریان خاصی در کشور است».

وزارت خارجه باید سفیر فرانسه را احضار می‌کرد
سایت حکومتی مشرق – 13تیر 96 نوشت: «در حالی که ظریف در فرانسه به‌سر می‌بْرد (مجاهدین) در پاریس گردهمایی برگزار کردند، اما چرا وزارت‌خارجه در مقابل این عمل فرانسوی‌ها از کمترین واکنش دیپلوماتیک مرسوم هم خودداری کرد؟. .

در این گردهمایی ایران‌ستیزانی چون «رودی جولیانی» شهردار سابق نیویورک، «جان بولتون» سفیر اسبق آمریکا در سازمان ملل، «ترکی الفیصل» و همچنین هیأتی از گروه معارضان سوری جمع آمده بودند»

جمهوری اسلامی باید موضوع قطع رابطه با پاریس را بررسی کند

سایت حکومتی جام نیوز 13تیر 96 نوشت: یک کارشناس سیاست خارجی با اشاره به مجوز دولت فرانسه به مجاهدین برای برپایی میتینگ در پاریس همزمان با سفر وزیر خارجه کشورمان به این کشور گفت: میتینگ مجاهدین در پاریس زمانی برگزار شد که وزیر خارجه ایران در حال مذاکره با مقامات فرانسوی بود و این اهانت دولت فرانسه به ملت ایران محسوب می‌شود.

گام نخست جمهوری اسلامی ایران باید اعتراض شدید الحن خود را اعلام و در صورت لزوم حتی موضوع قطع رابطه با پاریس را بررسی کند.

دولت ایران باید از مقامات فرانسوی بخواهد برخی عناصر (مجاهدین) را که در کشتار ملت ایران دست داشتند به ایران تحویل دهد.

تهدید تروریستی آن روی سکة سوزش و استیصال

گردهمایی بزرگ مقاومت رژیم را بر آن داشته تا برای گسترش آه و ناله، نامهایی را هم که معلوم نیست در عالم واقع کدام هویت حقیقی و با چه ابعادی دارند، بسیج کند و به‌عنوان سیاهی لشگر به صحنه بیاورد. یکی از آنها پدیده‌یی است تحت عنوان «سازمان اسلامی دانشجویان ایران» که خبرگزاری سپاه پاسداران به‌نقل از آنها نوشته است:
حضور رجوی در هر کشوری برابر با نقض حقوق‌بشر است. هر گونه اجازه فعالیت به این گروه منافی قانون و قانون مداری آن کشورهاست.

نکات قابل تأمل همایش مجاهدین، برگزاری این برنامه در پاریس است، پاریسی که خود را به اصطلاح، مهد تمدن و حقوق و مدعی مبارزه با تروریسم و پایه گذار حقوق نوین بشری می‌داند،

فرانسه‌ای که دیروز باد کاشت، امروز توفان درو می‌کند، دیروز در خفا و امروز به آشکار در ایجاد تروریسم و حمایت از تروریستها به‌ویژه در عراق و حتی اعزام نیرو به کشور مستقل سوریه، در ترور مردم آن، نقش ایفا کرده، خود امروز از قربانیان اصلی ترور و تروریسم خود کاشته است.

فرمان آتش به اختیار ولی امر مسلمین نه با بی‌هدفی بلکه با روشنگری و روشن سازی و اهداف مشخص چنین رفتارهایی از سوی مقامات بیگانه برای جوانان دهه 70و 80ایران عزیزمان کارایی پیدا می‌کند.

در پایان بیانیهٴ موسوم به «سازمان اسلامی دانشجویان ایران» آمده است: «ما دانشجویان خط رهبری از دولت مردان انتظار داریم که برخورد مناسب را به دولت فرانسه برسانند و رفتار دوگانه غربی‌ها را نسبت به ملت ایران به آنها گوشزد نمایند. باشد تا همگی در سایه ولایت فقیه کشورمان را از گزند بدخواهان و منافقین حفظ نماییم».
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/672be190-017d-4694-b73b-5796c348b0b9"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات